Csípőrisza

Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem. MÉG.

 
 

Csípőrisza

Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem. MÉG.
 
 

aktuális

A hónap szerzői

Ismerd meg a kortárs írókat!
Minden hónapban bemutatunk 4 szerzőt, akik kiemelkedő színvonalat képviselnek írásaikkal, témaválasztásukkal és személyiségükkel.

A meseíró tűzoltó

Rácz Edina

Háromgyerekes anya, meseíró és tűzoltó, aki szereti, ha a mese nemcsak mese, hanem tudás forrása is.

A hibrid

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó, aki történeteivel egyaránt szeretne szórakoztatni és elgondolkodtatni.

A Lélektáncoltató

Császár Eszti

Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a “zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

A Pszichológus Pasi

Tóth Dániel

21. századi pszichológus, geek, gamer és többgyerekes apuka. A videojátékok, kütyük és internet világával foglalkozik több mint 15 éve. Előadásaiban, írásaiban és YouTube-csatornáján segít a digitális nevelés és a digitális életvezetés – a munka, szórakozás, párkapcsolat stb. – kérdéseiben. 

Újdonság

Slihoczki László: Csípőrisza

Az ember ősidők óta fél az ismeretlentől. Ez alól pedig a modernnek mondott, XXI. századi sorstársaink sem kivételek. Akaratlanul is összerezzenünk, ha a műtét vagy a fogorvos szavakat meghalljuk. A most kézben tartott könyv egy bátorító szándékú, könnyed hangvételű, vicces útinapló egy kalandos csípőműtétről, az odáig vezető útról és a néha mosolyt fakasztó felépülésről. Segítség azoknak, akik félnek, nehezen szánják rá magukat arra, hogy a fájdalmukat megszüntetve, belevágva a beavatkozásba, újra teljes és boldog életet éljenek.

Segítségképpen komoly, nagyszerű ortopéd orvosok, gyógytornászok támogató, szakértő riportjaival, interjúival, műtéten átesett sorstársaink leírásaival és hasznos tanácsokkal fűszerezett művet ismerhet meg a kedves olvasó. E könyv írója is roppant gyáva volt, mielőtt a műtét mellett döntött, de egy megható ok miatt végül bejárta ezt az elsőre félelmetesnek tűnő utat. Erről szól ez a könyv. De az az olvasó, aki csak jó néhány standupszerű történet megismerésével szeretne kikapcsolódni, őt sem fogja csalódás érni az egymást követő, az életből merített vidám, kacagtató sztorik olvasgatása során.

Mottó: Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem.

MÉG.

Csípőrisza borítója - Könyvimádók
Válts velem egészségre borítója - Könyvimádók

legnépszerűbb könyv

Dr. Takács Hajnalka: Válts velem egészségre!

H.e. Annyit tesz Hajni előtt. Így nevezik diétázóim azt az időszakot, mielőtt megismertettem volna őket azzal a módszerrel, amellyel úgy veszítheted el a nem kívánt felesleget a testedről, és érhetsz el számos pozitív egészségügyi változást, hogy mellette finomakat eszel.

Megmutatom, hogyan lehet egészségesen, önsanyargatás nélkül fogyni, és rendezni azokat az egészségügyi problémákat, amelyek a helytelen életmód következtében alakultak ki. A módszer leírása mellett recepteket és egy teljes havi életmódváltó menüt is találsz a könyvben, amellyel segítek neked a változtatásban.

„Ezzel a diétával csak az nem fogy le, aki nem akar.” – Laci

A sikerhez már csak Te kellesz, és a motivációd, amit remélem, a könyvben szereplő inspiráló történetek tovább erősítenek!

dr. Takács Hajnalka dietetikus

eseménynaptár

Közelgő események

hírlevél

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Ha nem szeretnél lemaradni könyves eseményeinkről, az akciós könyvekről, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
Ha meggondolod magad, a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

.