Változókönyv

Egy könyv, mely segítséget nyújt a változokorhoz kapcsolódó tünetek elviseléséhez.

 
 

Változókönyv

Egy könyv, mely segítséget nyújt a változokorhoz kapcsolódó tünetek elviseléséhez.

 
 

aktuális

A hónap szerzői

Ismerd meg a kortárs írókat!
Minden hónapban bemutatunk 4 szerzőt, akik kiemelkedő színvonalat képviselnek írásaikkal, témaválasztásukkal és személyiségükkel.

A meseíró tűzoltó

Rácz Edina

Háromgyerekes anya, meseíró és tűzoltó, aki szereti, ha a mese nemcsak mese, hanem tudás forrása is.

A hibrid

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó, aki történeteivel egyaránt szeretne szórakoztatni és elgondolkodtatni.

A Lélektáncoltató

Császár Eszti

Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a „zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

A Pszichológus Pasi

Tóth Dániel

21. századi pszichológus, geek, gamer és többgyerekes apuka. A videojátékok, kütyük és internet világával foglalkozik több mint 15 éve. Előadásaiban, írásaiban és YouTube-csatornáján segít a digitális nevelés és a digitális életvezetés – a munka, szórakozás, párkapcsolat stb. – kérdéseiben. 

Újdonság

dr. Gyovai Gabriella: Változókönyv

Sokan sokféleképpen gondolkodunk az idő múlásáról, az életkorhoz kapcsolódó tünetek elviseléséről. Mi a természetes? Kérjünk- e orvosi segítséget, ha a tünetek akadályoznak a munkában vagy már túl régóta tartanak? A változókort még manapság is számos babona és dezinformációs halmaz szövi át. Egy nőnek nehéz pontos információhoz jutnia a kezelési lehetőségekről, miközben a laikus média számtalan pontatlan hírrel áll elő.

Ezt a könyvet azért írtam, hogy minél szélesebb tudást adjak át annak, akit a téma érdekel, kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt az utat, ami a leginkább összhangban van a személyiségével és sok örömét lelje a menopauzában, mint életkori szakaszban.

Változókönyv borítója - Könyvimádók
Válts velem egészségre borítója - Könyvimádók

legnépszerűbb könyv

Dr. Takács Hajnalka: Válts velem egészségre!

H.e. Annyit tesz Hajni előtt. Így nevezik diétázóim azt az időszakot, mielőtt megismertettem volna őket azzal a módszerrel, amellyel úgy veszítheted el a nem kívánt felesleget a testedről, és érhetsz el számos pozitív egészségügyi változást, hogy mellette finomakat eszel.

Megmutatom, hogyan lehet egészségesen, önsanyargatás nélkül fogyni, és rendezni azokat az egészségügyi problémákat, amelyek a helytelen életmód következtében alakultak ki. A módszer leírása mellett recepteket és egy teljes havi életmódváltó menüt is találsz a könyvben, amellyel segítek neked a változtatásban.

„Ezzel a diétával csak az nem fogy le, aki nem akar.” – Laci

A sikerhez már csak Te kellesz, és a motivációd, amit remélem, a könyvben szereplő inspiráló történetek tovább erősítenek!

dr. Takács Hajnalka dietetikus

eseménynaptár

Közelgő események

hírlevél

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Ha nem szeretnél lemaradni könyves eseményeinkről, az akciós könyvekről, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
Ha meggondolod magad, a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

.