Katonadolog – Gyógyító mesék

Kőszegi-Arbeiter Anita mesekönyve 18 mesén keresztül mutatja be a gyerekeknek a különböző baleseteket és betegségeket, és azt is, hogy lehet ezeket meggyógyítani.

 
 

Ismerd meg
a szörnyeidet!.

Lauren Stockly és Ellen Surrey könyve egy mindfulness mesekönyv az érzelmek elfogadásához és kezeléséhez.
 
 

aktuális

A hónap szerzői

Ismerd meg a kortárs írókat!
Minden hónapban bemutatunk 4 szerzőt, akik kiemelkedő színvonalat képviselnek írásaikkal, témaválasztásukkal és személyiségükkel.

A meseíró tűzoltó

Rácz Edina

Háromgyerekes anya, meseíró és tűzoltó, aki szereti, ha a mese nemcsak mese, hanem tudás forrása is.

A hibrid

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó, aki történeteivel egyaránt szeretne szórakoztatni és elgondolkodtatni.

A Lélektáncoltató

Császár Eszti

Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a “zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

A Pszichológus Pasi

Tóth Dániel

21. századi pszichológus, geek, gamer és többgyerekes apuka. A videojátékok, kütyük és internet világával foglalkozik több mint 15 éve. Előadásaiban, írásaiban és YouTube-csatornáján segít a digitális nevelés és a digitális életvezetés – a munka, szórakozás, párkapcsolat stb. – kérdéseiben. 

Újdonság

Kőszegi-Arbeiter Anita: Katonadolog – Gyógyító mesék

Flóra és Csenge, illetve az unokatestvéreik nagyon szeretnek kergetőzni, játszani, új dolgokat megismerni. De ahogy mindenkivel, velük is történnek kisebb nagyobb balesetek, sőt néha betegek is lesznek. Ám ők tudják már, hogyan kell elbánni a bibikkel, csípésekkel, betegségekkel, hiszen ez katonadolog!

A mesekönyv 18 mesén keresztül mutatja be a gyerekeknek a különböző betegségeket és baleseteket, és azt is, hogy lehet ezeket meggyógyítani. A sok tipp és ötlet abban is segít, hogy ne féljenek a ragtapasztól, a doktor bácsitól, de még a kórháztól sem.

legnépszerűbb könyv

Ihász Anita: Randikaland

Emlékszel még az első randitok okozta bizsergető érzésre? Az első szenvedélyes hétvégére, az ezernyi izgalmas kalandra, amit kezdetben átéltetek? Ugye, mennyi kellemes emlék jött elő hirtelen? Milyen érzés fogott el? Izgalom? Vágy? Hadd tegyek fel egy kérdést! Mikor élted át utoljára a fenti csodás pillanatokat? Ha nem is olyan régen, akkor gratulálok nektek, csak így tovább!

Ha viszont már idejét sem tudod, mikor volt részed benne, akkor gyorsan válassz ki egy randifeladatot Ihász Anita párkapcsolati tréner 52 randitippet tartalmazó könyvéből, és vesd be még ma este! Mert miért is kellene lemondanotok a romantikáról, a közös programokról?

 

 

 

eseménynaptár

Közelgő események

hírlevél

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Ha nem szeretnél lemaradni könyves eseményeinkről, az akciós könyvekről, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
Ha meggondolod magad, a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

.