Az akvarellvirágok titkai

Akvarellfestészet az alapoktól, kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak. Érthető magyarázatokkal, 25 darab festővideóval és fázisképekkel gazdagítva, hogy te is egyszerűen megtanulhasd ezt a fantasztikus festészeti technikát, ezzel új hobbit találva

 
 

Én én vagyok

A számos New York Times bestsellert jegyző alkotópáros káprázatosan szép illusztrációkkal ellátott mesekönyve az egyéniség, az eredetiség, a hitelesség, az önbecsülés és a tisztelet értékeit ünnepli.

 
 

aktuális

A hónap szerzői

Ismerd meg a kortárs írókat!
Minden hónapban bemutatunk 4 szerzőt, akik kiemelkedő színvonalat képviselnek írásaikkal, témaválasztásukkal és személyiségükkel.

A meseíró tűzoltó

Rácz Edina

Háromgyerekes anya, meseíró és tűzoltó, aki szereti, ha a mese nemcsak mese, hanem tudás forrása is.

A hibrid

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó, aki történeteivel egyaránt szeretne szórakoztatni és elgondolkodtatni.

A Lélektáncoltató

Császár Eszti

Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a „zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

A Pszichológus Pasi

Tóth Dániel

21. századi pszichológus, geek, gamer és többgyerekes apuka. A videojátékok, kütyük és internet világával foglalkozik több mint 15 éve. Előadásaiban, írásaiban és YouTube-csatornáján segít a digitális nevelés és a digitális életvezetés – a munka, szórakozás, párkapcsolat stb. – kérdéseiben. 

Újdonság

Jozifek-Szűcs Gitta: Az akvarellvirágok titkai

Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarellfestést?

Szeretnél belekóstolni a mostanság egyre népszerűbb „loose floral” festési technikába? Régóta próbálkozol, de még mindig nem érzed az áttörést a festéssel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni az alapokat?

Ez a könyv az alapoktól kezdve vezet végig az úton és mutatja be a botanikus illusztrációk elkészítését a virágszirmoktól a csokrokig. Minden fejezet lépésről lépésre magyarázza el, hogyan tudod felépíteni először a virágot, majd a levelekkel együtt a képet.

A könyv végén lévő fejezetekben megtalálod a megtanult virágokból és levelekből alkotott kompozíciókat, és a hozzá tartozó real-time videókat is.

Akár kezdő, akár haladó vagy, hasznos lehet számodra, igazi élményt és kikapcsolódást nyújt. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet a festés során, kezdve a színelmélettől, az akvarell technikákig, az eszközök részletes bemutatásán át a tényleges projektekig.

Szakadj ki a hétköznapokból, alkossunk együtt! Éljen a „flow élmény” – csak egy kis víz, egy ecset, festék és papír kell a kikapcsolódáshoz!

Válts velem egészségre borítója - Könyvimádók

legnépszerűbb könyv

Dr. Takács Hajnalka: Válts velem egészségre!

H.e. Annyit tesz Hajni előtt. Így nevezik diétázóim azt az időszakot, mielőtt megismertettem volna őket azzal a módszerrel, amellyel úgy veszítheted el a nem kívánt felesleget a testedről, és érhetsz el számos pozitív egészségügyi változást, hogy mellette finomakat eszel.

Megmutatom, hogyan lehet egészségesen, önsanyargatás nélkül fogyni, és rendezni azokat az egészségügyi problémákat, amelyek a helytelen életmód következtében alakultak ki. A módszer leírása mellett recepteket és egy teljes havi életmódváltó menüt is találsz a könyvben, amellyel segítek neked a változtatásban.

„Ezzel a diétával csak az nem fogy le, aki nem akar.” – Laci

A sikerhez már csak Te kellesz, és a motivációd, amit remélem, a könyvben szereplő inspiráló történetek tovább erősítenek!

dr. Takács Hajnalka dietetikus

eseménynaptár

Közelgő események

hírlevél

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Ha nem szeretnél lemaradni könyves eseményeinkről, az akciós könyvekről, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
Ha meggondolod magad, a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

.