Csillagom

Lione Stanislav könyve nemcsak egy romantikus fantasy, de lélektani és spirituális utazás is egyben. Könnyed, olykor humoros, mégis megrázó mese szerelemről, összetartásról és felelősségvállalásról.

 
 

Csillagom

Lione Stanislav könyve nemcsak egy romantikus fantasy, de lélektani és spirituális utazás is egyben. Könnyed, olykor humoros, mégis megrázó mese szerelemről, összetartásról és felelősségvállalásról.
 
 

aktuális

A hónap szerzői

Ismerd meg a kortárs írókat!
Minden hónapban bemutatunk 4 szerzőt, akik kiemelkedő színvonalat képviselnek írásaikkal, témaválasztásukkal és személyiségükkel.

A meseíró tűzoltó

Rácz Edina

Háromgyerekes anya, meseíró és tűzoltó, aki szereti, ha a mese nemcsak mese, hanem tudás forrása is.

A hibrid

Victoria Miller

Író, elkötelezett állatvédő és másként gondolkodó, aki történeteivel egyaránt szeretne szórakoztatni és elgondolkodtatni.

A Lélektáncoltató

Császár Eszti

Egyénileg és csoportban kíséri az útkeresőket, önmegvalósítókat, spirituálisan nyitottakat, válaszokat keresőket, és azokat a “zarándokokat”, akik nemcsak a természet, hanem a lélek ösvényeit is járják.

A Pszichológus Pasi

Tóth Dániel

21. századi pszichológus, geek, gamer és többgyerekes apuka. A videojátékok, kütyük és internet világával foglalkozik több mint 15 éve. Előadásaiban, írásaiban és YouTube-csatornáján segít a digitális nevelés és a digitális életvezetés – a munka, szórakozás, párkapcsolat stb. – kérdéseiben. 

Újdonság

Pincz Petra – Z. Kocsis Blanka: Csillagsodrás

A Csillagsodrás kicsit mindannyiunk mesekönyve. Kinek ne lennének emlékei olyan társakról, akiket különcnek tartottak, sőt, ha egészen őszinték akarunk lenni, sokszor éppen mi voltunk azok. Ebben a mesegyűjteményben izgalmas és életszerű történetek kaptak helyet. Minden mese hőse más, de egy dologban mégis hasonlóak: megértésre és odafigyelésre vágynak.

A Csillagsodrás meséi iránymutatást adnak azoknak is, akik ismernek az átlagosról eltérően „működő” gyerekeket.

A kötet létrejötte Pincz Petra óvodapedagógus tanító, az Áthidaló Iskola Előkészítő Program alapítója ihletése. Petra gyerekkorában kizárólag az ágy mértani közepén, a tükörsima lepedőn tudott elaludni. Utálta, ha megölelték és sok más furcsasága is volt, melyek egy részét kinőtte, másokat talán sosem fog. Ezzel a kötettel szeretné világgá kürtölni, hogy minden gyermek képes a csillagokig repülni.

A mesék életre keltője Z. Kocsis Blanka mesemondó, aki duci óvodásként nem tudta, hogyan kell játszani. Folyton a felnőttek dolgába ütötte az orrát és egyfolytában jó akart lenni. Még most is minden lében két kanál, de már tud hallgatni és mesélni is. Ezért születtek meg ezek a történetek olyan ovisokról, akik talán nem tökéletesek, de elég jók ahhoz, hogy észrevegyék és szeressék őket.

A könyvet ajánljuk 3-7 éves ovisoknak, szüleiknek, pedagógusoknak, mert a mesék varázsa mellett hasznos megküzdési stratégiákat nyújt a mindennapi konfliktusok kezelésében is.

A kötet Al Ghaoui Hesna ajánlásával jelent meg, aki így vall a saját gyerekkoráról: „ Akár az én gyerekkori történetem is szerepelhetne a Csillagsodrásban. Szerencsére a szüleim mindig hittek bennem…. De ha visszamehetnék az időben, megsimogatnám a buksim, ahogy ott ülök kétségbeesetten a padban, szégyenben úszva, amiért megint képtelen voltam lépést tartani a tollbamondással, és azt suttognám a 7-8-9 éves énem fülébe: Ne foglalkozz mások véleményével! Csak higgy te is magadban és a képességeidben! Az idő majd téged igazol!”

A Csillagsodrás a Könyvmentorok program gondozásában készült és kerül az olvasókhoz.

legnépszerűbb könyv

Ihász Anita: Randikaland

Emlékszel még az első randitok okozta bizsergető érzésre? Az első szenvedélyes hétvégére, az ezernyi izgalmas kalandra, amit kezdetben átéltetek? Ugye, mennyi kellemes emlék jött elő hirtelen? Milyen érzés fogott el? Izgalom? Vágy? Hadd tegyek fel egy kérdést! Mikor élted át utoljára a fenti csodás pillanatokat? Ha nem is olyan régen, akkor gratulálok nektek, csak így tovább!

Ha viszont már idejét sem tudod, mikor volt részed benne, akkor gyorsan válassz ki egy randifeladatot Ihász Anita párkapcsolati tréner 52 randitippet tartalmazó könyvéből, és vesd be még ma este! Mert miért is kellene lemondanotok a romantikáról, a közös programokról?

 

 

 

eseménynaptár

Közelgő események

hírlevél

Értesülj akcióinkról, újdonságainkról!

Ha nem szeretnél lemaradni könyves eseményeinkről, az akciós könyvekről, és elsőként szeretnél értesülni az újdonságokról, iratkozz fel hírlevelünkre!
Ha meggondolod magad, a hírlevélről bármikor egy kattintással leiratkozhatsz.

.