Victoria Miller: A hibrid

(4 vásárlói értékelés)

2990 Ft

A jelenünket ismerjük, az életünket mi irányítjuk, és tudjuk, kik vagyunk. DE MI VAN, HA TÉVEDÜNK?

Készleten

Cikkszám: KMT-SCIF-4 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A jelenünket ismerjük, az életünket mi irányítjuk, és tudjuk, kik vagyunk.

DE MI VAN, HA TÉVEDÜNK?

Ha a valóságunk és a történelmünk merőben más alapokon nyugszik, mint hisszük? Ha a teljes igazságot csupán egy, a kormány által fogva tartott földön kívüli lény ismeri, aki – közös nyelv híján – nem tudja azt megosztani velünk?

Dr. Mark Taylor egy titkos program keretében ezt a közös nyelvet igyekszik megtalálni, miközben egy csillagászati obszervatóriumban a Holdon hagyott egyik lézertükör vizsgálata döbbenetes eredménnyel zárul.

A SZÁMÍTÓGÉP MONITORJÁN FELVILLANÓ S. O. S. JEL MÉG A TAPASZTALT TUDÓSOKAT IS ZAVARBA HOZZA.

Ki vagy mi küldhette a segélykérést? És vajon köze van az idegenhez? Sikerül megtalálni a közös nyelvet, hogy fény derüljön a titokra? Ha igen, annak milyen hatása lenne az életünkre, a fajunkra, a Földre nézve? Ha megértenénk a jelentését, képesek lennénk-e változtatni? És akik irányítanak, egyáltalán engednék, hogy megtegyük?

LEHET, HOGY ETTŐL FÜGG A JÖVŐNK?

További információk

Tömeg 304 g
Méretek 12.8 × 19.8 × 1.4 cm

Victoria Miller: A hibrid termékről 4 értékelés

 1. Evelin

  Ez a könyv fantasztikus! Izgalmas és érdekes mondanivalóval, ami elgondolkodtatja az embert. A karakterek szerethetőek és a könyv stílusa is olvasmányos.

 2. kelegabi05

  A fülszöveg felkeltette az érdeklődésemet és nem is csalódtam. Nagyon érdekes és elgondolkodtató regény. Nagyszerűek a leírások, a váratlan fordulatok. Olvasás közben láttam magam előtt mindent, mint egy filmet. Nálam a toppon van.

 3. Zsuzska

  Izgalmas, fordulatos, letehetetlen könyv. A görbe tükör, amit elénk állít, szívbemarkoló. Végletekig kidolgozott, alapos részletek, amivel engem lebilincselt! Ajánlom az izgalmas és elgondolkodtató történetek kedvelőinek.

 4. Rita

  Izgalmas, fordulatos, ha akarom sci-fi, ha pedig egy picit másként nézek a történetre, akkor nagyon komoly társadalom kritika. Én nem tudtam letenni😀

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.