Victoria Miller A Hibrid borítója - Könyvimádók

Victoria Miller: A hibrid

(5 vásárlói értékelés)

A jelenünket ismerjük, az életünket mi irányítjuk, és tudjuk, kik vagyunk. DE MI VAN, HA TÉVEDÜNK?

Original price was: 2990 Ft.Current price is: 1495 Ft.

Készleten

Victoria Miller: A hibrid

SKU KMT-SCIF-4 Kategóriák , Címke

Leírás

A jelenünket ismerjük, az életünket mi irányítjuk, és tudjuk, kik vagyunk.

DE MI VAN, HA TÉVEDÜNK?

Ha a valóságunk és a történelmünk merőben más alapokon nyugszik, mint hisszük? Ha a teljes igazságot csupán egy, a kormány által fogva tartott földön kívüli lény ismeri, aki – közös nyelv híján – nem tudja azt megosztani velünk?

Dr. Mark Taylor egy titkos program keretében ezt a közös nyelvet igyekszik megtalálni, miközben egy csillagászati obszervatóriumban a Holdon hagyott egyik lézertükör vizsgálata döbbenetes eredménnyel zárul.

A SZÁMÍTÓGÉP MONITORJÁN FELVILLANÓ S. O. S. JEL MÉG A TAPASZTALT TUDÓSOKAT IS ZAVARBA HOZZA.

Ki vagy mi küldhette a segélykérést? És vajon köze van az idegenhez? Sikerül megtalálni a közös nyelvet, hogy fény derüljön a titokra? Ha igen, annak milyen hatása lenne az életünkre, a fajunkra, a Földre nézve? Ha megértenénk a jelentését, képesek lennénk-e változtatni? És akik irányítanak, egyáltalán engednék, hogy megtegyük?

LEHET, HOGY ETTŐL FÜGG A JÖVŐNK?

További információk

Tömeg 304 g
Méretek 12,8 × 19,8 × 1,4 cm

Victoria Miller: A hibrid termékről 5 értékelés

 1. Evelin

  Ez a könyv fantasztikus! Izgalmas és érdekes mondanivalóval, ami elgondolkodtatja az embert. A karakterek szerethetőek és a könyv stílusa is olvasmányos.

 2. kelegabi05

  A fülszöveg felkeltette az érdeklődésemet és nem is csalódtam. Nagyon érdekes és elgondolkodtató regény. Nagyszerűek a leírások, a váratlan fordulatok. Olvasás közben láttam magam előtt mindent, mint egy filmet. Nálam a toppon van.

 3. Zsuzska

  Izgalmas, fordulatos, letehetetlen könyv. A görbe tükör, amit elénk állít, szívbemarkoló. Végletekig kidolgozott, alapos részletek, amivel engem lebilincselt! Ajánlom az izgalmas és elgondolkodtató történetek kedvelőinek.

 4. Rita (megerősített tulajdonos)

  Izgalmas, fordulatos, ha akarom sci-fi, ha pedig egy picit másként nézek a történetre, akkor nagyon komoly társadalom kritika. Én nem tudtam letenni😀

 5. BKN

  Hitted már azt valaha, hogy a tévében látott dolgok, csak jól megrendezett elterelések, hogy ne lásd az igazságot? Hogy a gazdasági válságok, a járványok, a háborúk csak az elit művei, hogy félelemben tartsanak? Eszedbe jutott már valaha, hogy csúnyán rászedtek minket, és minden egy baromi nagy átverés része?
  Roswell, titokzatos UFO észlelések, rejtélyes járványok, a bankok dominanciája, vagy olyan tárgyak a múltból, amik marhára nem illenek bele a tankönyvekbe… Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy valami nem stimmel, ajánlom elolvasásra ezt a könyvet!
  Ha meg szerinted minden rendben van a világban, AKKOR IS!
  A hibrid egy olyan sci-fi, ami szinte filmszerű leírásaival, a mondanivalójával hatalmas figyelmet érdemel.

  Rod karakterét imádtam, a szarkazmusa zseniális, egyben meg is értem őt. Bárki, akit éveken át kínoznak, hogy megszerezzék a tudását úgy állna az emberekhez, ahogy ő: baromira nincs jó véleménnyel rólunk. A könyvben nagyon tetszett, ahogy Rod Marknak mesél Kris közvetítésével. Zseniálisan volt megoldva, hogy ő mondja el miket titkolhatnak el előlünk ma is. Rengeteget jegyzeteltem!

  A szerelmi szál nem hangsúlyos, így férfiaknak is bátran ajánlom a regényt. Viszont nagyon kellett bele, a könyv vége felé ki is derül, hogy miért.

  Victoria Miller nagyon ért az akciójelenetek leírásához, annyira izgalmasak, mintha csak egy jó filmet néznék! És ha már film…Egy jó mozihoz hasonlóan a könyv végén felsejlik a folytatás lehetősége, amit én nagyon szívesen olvasnék!
  Figyeljetek erre az íróra, mert biztos vagyok benne, hogy a legközelebbi regénye is nagyot fog szólni!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.