Csípőrisza borítója - Könyvimádók

Slihoczki László: Csípőrisza

Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem. MÉG.

3500 Ft

Készleten

Slihoczki László: Csípőrisza

SKU KMT-KORT-15 Kategória Címke

Leírás

Az ember ősidők óta fél az ismeretlentől. Ez alól pedig a modernnek mondott, XXI. századi sorstársaink sem kivételek. Akaratlanul is összerezzenünk, ha a műtét vagy a fogorvos szavakat meghalljuk. A most kézben tartott könyv egy bátorító szándékú, könnyed hangvételű, vicces útinapló egy kalandos csípőműtétről, az odáig vezető útról és a néha mosolyt fakasztó felépülésről. Segítség azoknak, akik félnek, nehezen szánják rá magukat arra, hogy a fájdalmukat megszüntetve, belevágva a beavatkozásba, újra teljes és boldog életet éljenek.

Segítségképpen komoly, nagyszerű ortopéd orvosok, gyógytornászok támogató, szakértő riportjaival, interjúival, műtéten átesett sorstársaink leírásaival és hasznos tanácsokkal fűszerezett művet ismerhet meg a kedves olvasó. E könyv írója is roppant gyáva volt, mielőtt a műtét mellett döntött, de egy megható ok miatt végül bejárta ezt az elsőre félelmetesnek tűnő utat. Erről szól ez a könyv. De az az olvasó, aki csak jó néhány standupszerű történet megismerésével szeretne kikapcsolódni, őt sem fogja csalódás érni az egymást követő, az életből merített vidám, kacagtató sztorik olvasgatása során.

Mottó: Kétféle ember él a Földön. Az egyiknek már fájt vagy most is fáj a dereka, csípője, térde, kalácsa. A másiknak meg nem.

MÉG.

További információk

Tömeg 245 g
Méretek 13 × 19,5 × 1,1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.