Volt egyszer egy kékorrű boríja - Könyvimádók

Slihoczki László: Volt egyszer egy kékorrú

(9 vásárlói értékelés)

Dedikált példány!

A könyv tisztelgés a kollégáim előtt, 2021-ben, a pusztító Covid–19 idején. Egy pályázat keretében összegyűjtve, és könyvben megörökítve azok írásait, akik nem csak a levegőbe beszélnek. Ott éltünk, megéltük, leírtuk. Vidám-szomorú mementó, hihetetlen történetekkel, sztorikkal, emlékekkel.

2615 Ft

Készleten

Slihoczki László: Volt egyszer egy kékorrú

SKU KMT-KORT-1 Kategória Címke

Leírás

Egy különleges utazásra invitálom a kedves olvasómat. Amit a kezében tart, az egy nem mindennapi sztoriválogatás. Vidám, szomorú, humoros, vagy éppen könnyfakasztóan megható, esetleg stand-up, végül elgondolkodtató történetek váltják itt egymást a közel- és régmúltból. Ami összeköti ezen írásokat, az csupán egy csodálatos mozaikszó: MALÉV.

Vagy oly módon, hogy a történet a légitársaságról, annak különleges, misztikus világáról szól, vagy úgy, hogy a szerzője egyike volt azoknak, akik abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy a repülőtér volt a második otthonuk, és a munkájuk egybeesett a szenvedélyükkel. A szerzők között van kapitány, légiutas-kísérő, utasforgalmi, utasokon segítő kolléganő, külképviseleti kolléga, marketinges, forgalmista, irányító-szervező, műszaki szakember és vezető beosztású egyenruhás is.

A könyv egy főhajtás a szeretett, volt nemzeti légitársaságunk emléke előtt. A beszállítást megkezdtük, tartson velünk! Kedves Olvasó! Itt a kapitány beszél. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a repülés során komoly érzelmi turbulencia várható! Kérjük, csatolják be biztonsági öveiket, és kövessék az utaskísérők instrukcióit! Kellemes utazást!

További információk

Tömeg 335 g
Méretek 14,8 × 21 × 1,2 cm

Slihoczki László: Volt egyszer egy kékorrú termékről 9 értékelés

 1. Mogyoróssy József (Momo)

  Újra átéltem azokat a szép napokat amiket a Malév nyújtott nekem! Amikor már nem volt a Malév,akkor jöttünk csak rá a kitűnő kollégáimmal,hogy a legjobb helyen voltunk az életünkben…..Kitűnő összeállítás, nagyon jó a könyv.
  Köszi Sliho!

 2. Szép Adrien

  Mi más is lehetne a pontozásom , mint 5*.. Hisz leírva olvashattam mind azt , amit a zsigereimig átéltem .Olvasás közben pedig újra éreztem , MINDENT. Azt a bizonyos kerozint, ami hajtóerőként hatott erre a fura nagy családra.Szerettem a történetekben fűrdőzni újra és újra, nem vitás ez az a könyv AZ ,amit úgy egy húzásra…. észre sem veszed, hogy ki is olvastad és vágyod hogy az utolsó lap után is legyen még tovább.. Köszönöm az élményt az Életnek , hogy így is ,úgy is a részese lehettem ! Szeretettel ajánlom Mindenkinek .. Mi akkor MIND , JÓKOR VOLTUNK JÓ HELYEN !!!
  ( tsók : a SZÉPség )

 3. M. Csilla

  Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy elsőként olvashattam a könyvet. Habár nem regényről beszélünk, ennek ellenére nem tudtam félretenni az olvasnivalót, annyira megragadóak, érdekesek a történetek. Minden szerző stílusát szerettem. Ajánlom figyelmetekbe ha sok időtök van olvasásra, és akkor is, ha nem, mivel a történetek nem függnek össze. Köszönöm, hogy megalkotásra került a mű.

 4. Solti Gáborné

  Érdekes, olvasmányos könyv. A malévos történeteket jó volt megísmerni azoktól, kik átélték. A vidámak pedig jók voltak feszültségoldásnak, és sokszor csaltak mosolyt az arcomra. Az is tetszett, hogy bárhol hagytam abba, a következő alkalommal új történetet kezdtem el olvasni. Ajánlom.

 5. Zala Zsuzsa

  Újra átéltem azt a harminc évet, amit ennél a csodálatos cégnél tölthettem, fantasztikus kollégákkal.
  Köszönöm Laci!

 6. R. Mihály

  Olvasni a storykat, leírni saját storykat hidegrazos nevetos sírós és egyben vidam volt! Mindenki olvassa el akinek hianyzik a kékorrú, vagyis hianyzik a MALÉV! 🙂 Nagyon jó könyv nagyon jó ötlet hogy összejött!

 7. Lang János

  Fantasztikus, könyv immáron most olvasom 4 szer hiszen 1986 tól 2012 ig mint előtérügyeletes azaz kockás voltam. Életem legszebb évei voltak. Egy igazi szerelem a mai napig. Egy igazi nagy család volt. A mai napig nagyon hiányzik. Köszönöm Laci. Ami a Malév el illetve Feriheggyel kapcsolatos könyvei lesznek azokat már most kérem. Remélem lesz még Malév. Nagyon szívszorit,volt amikor elmentek a gépeink végig sirtuk azt a napot. Most ennyit tudtam írni. Laci szuper vagy és köszönjük a könyveidet. Üdv Vince a volt kockás

 8. Sagi Erika

  Imadtam olvasni a torteneteket amit Laci ilyen fantasztikus modon osszehozott. Benne van minden, siras, nevetes ami a Malevnal toltott huszonot evem is jellemezte. A Malev nem csak egy ceg volt hanem egy csalad ahol az emberek a mai napig segitik egymast. Szivbol ajanlom a konyvet azoknak akik ebbol az erzesbol szeretnenek-ha csak egy cseppet is-reszesulni.

 9. F. Linda

  Elképesztően szuper volt ezt a könyvet olvasni. Imádtam a különálló kis novellákat, storykat. Hol a meghatottságtól, hol a nevetéstől sírtam. Nagyon jó volt eddig számomra ismeretlen történetekkel találkozni, bepillantást nyerhettem egy titokzatos világba.
  Köszönöm mindenkinek, aki tollat ragadott és elénk tárta írását, és külön köszönet az ötletért és a megvalósításért, hiánypótló 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.