Haagen Imre Szélviharmónia borítója - Könyvimádók

Haagen Imre: Szélviharmónia

A népszerű színész első verseskötetében helyet kap minden olyan szép és emelkedett dolog, amiért verset olvasunk és írunk. A kis formátumú verseskötetet bárhova magaddal viheted, olvass bele utazás közben, vagy egy padon elmerengve – remek útitársad lesz a hétköznapokban. Legyen éppen szél, vihar vagy harmónia körülötted.

2900 Ft

Készleten

Haagen Imre: Szélviharmónia

SKU KMT-KORT-7 Kategóriák , Címke

Leírás

A népszerű színész első verseskötete olyan, mint maga a szerző. Nyugalomra vágyó, majd sodró lendülettel rohanó, kritikus és megengedő, drámai és melankolikus. A versek erős érzelmeket közvetítenek, könnyen befogadhatóak, hiszen mindannyian megéljük őket. Olvasóként ezeket a verssé transzformált érzéseket ízlelhetjük meg, ha belelapozunk a kötetbe. Kikapcsolnak, elgondolkodtatnak, nevettetnek és ríkatnak….

Péterfy Gergely ajánlója a kötethez: „…Helyet kap a veseiben…minden olyan szép és emelkedett dolog, amiért verset olvasunk és írunk. Üde rímelés, dallamos, néhol egyenesen dalszerű prozódia –  és hit abban, hogy a világ lehet szép, értelmes és bonyolultságában is áttekinthető, ahol helyük van az emelkedett és éteri gondolatoknak ugyanúgy, mint a hétköznapok egyszerűségének.”

A kis formátumú verseskötetet bárhova magaddal viheted, olvass bele utazás közben, vagy egy padon elmerengve – remek útitársad lesz a hétköznapokban. Legyen éppen szél, vihar vagy harmónia körülötted.

A Szélviharmónia kizárólag a Könyvimádók webshopjában vásárolható meg.

További információk

Tömeg 112 g
Méretek 12 × 19 × 0,8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.