Felhőgramofon borítója - Könyvimádók

Haagen Imre: Felhőgramofon

Haagen Imre közel 30 éve ír verseket. „Az első próbálkozásokat még nem adtam volna ki a kezemből, de ezek a beérett versek már méltók a kortás költészet iránt rajongók figyelmére” – mondja versei kapcsán a szerző. A népszerű színművész és előadó második verseskötete, a Felhőgramofon az érzelmek legbelső bugyraiba viszi el olvasóit.

3200 Ft

Készleten

Haagen Imre: Felhőgramofon

SKU KMT-KORT-17 Kategóriák , Címke

Leírás

A felhőgramofon szót gyerekkoromban alkottam. Egy félrehallásból született. Egy tévedésből. Ahogy néha azt gondolom, hogy bizonyos értelemben én is. Ahogy az első kötetem címe, a Szélviharmónia, úgy a Felhőgramofon is én vagyok. A versek nagy része a gödör mélyén született. És ahogy szülés közben, a gödör mélyéről néztem a fény felé, egyik pillanatban hitetlen voltam, máskor viszont nagyon erősen képes voltam hinni. Egyetlen egy dolog volt állandó bennem. A szeretet. Ajánlom ezt a kötetet mindenkinek, aki még tud, és annak is, aki már nem tud hinni az igaz szerelemben.

„Költészete is, mint az élet, szabad és kötött, szárnyaló és alázatos, mai és ősrégi egyaránt. Íme, egy új kötet, amely máris klasszikus.”

Szentpéteri Nagy Richárd

További információk

Tömeg 112 g
Méretek 12 × 19 × 0,8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.