Az én menopauza sztorim borítója - Könyvimádók

Zsuzsanna Béres-Love: Az én menopauzasztorim

Ez az egy évet felölelő klimaxnapló betekintést enged a kételyek, a félelmek, a felismerések világába, megmutatja, mennyire kiszolgáltatottak lehetünk a testünk változásaival szemben.

4900 Ft

Készleten

Zsuzsanna Béres-Love: Az én menopauzasztorim

SKU KMT-EGES-1 Kategória Címke

Leírás

„A férjem szerint ennek nem lesz jó vége. Már neki is hőhullámai vannak, de nem a hormonoktól, hanem a stressztől, mert soha nem tudja, melyik nap mi vár rá. Mintha nekem olyan frankó lenne, hogy egy hullámvasúton ülök: ingerültség, ok nélküli sírás-zokogás, agyköd, motiválatlanság. A hajam hullik ezerrel, a bőröm száraz, a hasam puffad, és vagy didergek, vagy izzadok. Tinikorom óta először bújtak elő pattanások az orcámon, ráadásul majd egy fél év után megjött, pedig már azt hittem, örökre búcsút mondhatok a betétes-tamponos időszaknak. Mehetek a boltba menzesz-szettet venni, és magamban szurkolok, hogy ne legyen hosszú a sor, mert nem merem garantálni, hogy türelmes és udvarias tudok maradni. A fene se gondolta, hogy ilyen nehéz lesz középkorú nőnek lenni.”

Az fel sem merült bennem, hogy alig negyvennyolc évesen a változókor adja majd meg az ihletet ahhoz, hogy billentyűzetet ragadjak, és leírjam tapasztalataimat erről az időszakról. Az eredmény ez a könyv lett, ami saját szemszögből mutatja be, mit jelenthet a klimax egy mai nő életében. Úgy írtam meg, ahogy kommunikálni szeretek: őszintén, közvetlenül, komolyan, humorosan, néha sírva, néha nevetve, cukormáz és tabu nélkül.

Zsuzsanna Béres-Love

 

Örülök, hogy inspiráltam Zsuzsit a tapasztalatai megírására, mert kevesen vallják be ennyire őszintén, hogy elsodorta őket a klimaxcunami.

Ez az egy évet felölelő klimaxnapló betekintést enged a kételyek, a félelmek, a felismerések világába, megmutatja, mennyire kiszolgáltatottak lehetünk a testünk változásaival szemben.

Kicsit magamra ismertem, kicsit azokra a nőkre, akikkel évek óta megosztjuk a tapasztalatainkat. Te is megtalálod a magad menopauzasztoriját ebben a humorral és jó adag öniróniával fűszerezett igaz történetben. Hello, klimax!

Koch Mária, a helloklimax program alapítója

További információk

Tömeg 307 g
Méretek 14 × 20,5 × 1,3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.