Digitális nevelés borítója - Könyvimádók

Tóth Dániel: Digitális nevelés (e-book)

Útikalauz az internet, videójátékok és okoskütyük útvesztőjéhez

6225 Ft

Tóth Dániel: Digitális nevelés (e-book)

SKU KMT-SZAK-E-1 Kategória Címke

Leírás

Jelenünkben nagyon sok a kérdőjel, a félreértés, vagy előítélet a digitális világgal kapcsolatban. Évről évre nő a generációs szakadék, ami a szülők és gyerekeik, tanárok és diákjaik között tátong, és ebből nagyon sok vita konfliktus kerekedik. Ahogy gyorsul a technológiai fejlődés, a felnőttek napról napra kicsit lemaradnak, míg a fiatalok magukra maradnak a digitális dzsungelben és annak farkastörvényei szerint mauglisodnak.

A könyv egybe gyűjtött minden olyan jelenleg releváns információt, amit egyenként összegyűjteni gyakorlatilag lehetetlen az internetről, a videójátékokról és az okoskütyükről. De foglalkozik többek között a tömegeket érintő netes zaklatási formákkal is, mint a texing és a cyberbullying.

A szerző pszichológus, aki több mint 10 éve kutatja és elemzi a digitális tér jelenségeit, a felhasználókra gyakorolt hatását. A könyvben bemutatott jelenségek és az azokra adott megoldások mindannyiunknak segítenek eligazodni és jól használni a digitális eszközöket és az internetet, legyünk gyakorló szülők, gamerek, fiatalok vagy szeniorok.

Letöltési információk

Az e-könyvhöz a hozzáférést a bankkártyás fizetést követően egy automatikus e-mailben küldjük el. A link egy epub-fájlformátumhoz ad hozzáférést. Jó olvasást kívánunk!.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.