Csepi és Csöpi 2 borítója - Könyimádók

Rácz Edina: Csepi és Csöpi 2. (Csepi, Csöpi és a nagy tűz)

A Csepi, Csöpi és a nagy tűz című könyvben egy félelmetes viharfelhőben történő utazás során egy nagyvárosba keverednek a vízcsepptestvérek.

2930 Ft

Készleten

Rácz Edina: Csepi és Csöpi 2. (Csepi, Csöpi és a nagy tűz)

SKU KMT-MESE-15 Kategóriák , Címke

Leírás

A Csepi és Csöpi sorozat főszereplője két kicsi vízcsepp, akik a víz körforgásának segítségével utazzák be a Földet. A sorozat köteteiben a vízcsepptestvérek különleges állatokkal találkoznak, és izgalmas helyszínekre jutnak el. A mesét hallgató kisgyerekek mindeközben egyszerűen ismerkednek meg a víz körforgásával, különböző halmazállapotaival, így szerezve egyre több információt az őket körülvevő környezeti jelenségekről.

A Csepi, Csöpi és a nagy tűz című könyvben egy félelmetes viharfelhőben történő utazás során egy nagyvárosba keverednek a vízcsepptestvérek. Itt megismerkednek a víz általuk eddig nem ismert tulajdonságával, a tűz eloltásának képességével, találkoznak tűzoltó vízcseppekkel, és a tűzoltóság életébe is bepillantást nyernek. Majd egy nagy mentőakció során vízcsepjeink a tűzoltás hőseivé válnak! Azonban az oltás után is van feladat. Kísérd el Csepit és Csöpit az utazásra, és derítsétek ki együtt, hogy mi okozta a nagy tüzet az erdőben! Csepi és Csöpi meséit hároméves kortól ajánljuk.

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 18 × 22,6 × 0,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.