-20%

Jakobovits Kitti:
Irodalomterápia

2688 Ft

A pszichológus és irodalomterapeuta szerző ezen könyve bemutatja, hogyan segítheti egymást szépirodalom és pszichológia.

Készleten

Leírás

Ha olvasunk – vagy ha írunk –, összekapcsolódunk a saját belső világunkkal is. Legyen szó a kedvenc regényünkről, az épp aktuális olvasmányunkról, a saját naplónkról, az első vagy a sokadik verseskötetünkről – a háttérben számos lelki program fut. Az irodalompszichológia és az irodalomterápia ezt a kapcsolódást kutatja és használja annak érdekében, hogy a szövegek és történetek által közelebb jussunk saját tapasztalataink, gondolataink, érzelmeink megértéséhez.

De hogyan segítheti egymást szépirodalom és pszichológia? Miért szeretünk egyáltalán olvasni? Hogyan válhat olvasmányunk jó kísérőnkké egy nehéz helyzetben vagy életszakaszban? Mit árulhatnak el rólunk a meghatározó olvasmányélményeink? Mindez pedig hogyan és miért kap helyet egy rendelőben?

Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterapeuta imponáló szakmaisággal, mégis érthető és élvezetes formában megírt első művében többek között ezekre is keresi a választ – miközben betekintést enged a szövegek alkalmazásának és működésének izgalmas világába.

További információk

Tömeg 318 g
Méretek 13 × 19 × 1.6 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jakobovits Kitti:
Irodalomterápia” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.