Hűvös Ágnes: Hogyan fussunk gyorsabban, mint a villamos

Hűvös Ágnes statisztikai adat. Egy a rengeteg cégvezetőből, egy a számtalan anya közül, egy a macskatartók sokaságában, egy az onkológián várakozó betegek között, egy a villamoson utazó tömegben. Pont olyan, mint a körülötte élő emberek. Az élet nem róla szól. Az élet önmagáról szól, annak kétségbeejtő és szeretetreméltó pillanatairól.

4790 Ft

Készleten

Hűvös Ágnes: Hogyan fussunk gyorsabban, mint a villamos

SKU KMT-KORT-30 Kategória Címke

Leírás

Hűvös Ágnes statisztikai adat. Egy a rengeteg cégvezetőből, egy a számtalan anya közül, egy a macskatartók sokaságában, egy az onkológián várakozó betegek között, egy a villamoson utazó tömegben. Pont olyan, mint a körülötte élő emberek. Az élet nem róla szól. Az élet önmagáról szól, annak kétségbeejtő és szeretetreméltó pillanatairól. Erről az életről mesél apró történeteket, erről kérdez, erre csodálkozik rá. A történetei éppen most zajlanak. Magadra ismerhetsz, kapcsolódhatsz, vitatkozhatsz, beleélheted magad. Az élet mindannyiunké.

A szerző mindennapjait, átélt élettörténeteit osztja meg az olvasókkal. Lassú, gondolkodós olvasásra ajánljuk. Vidd magaddal és olvass bele bármikor, amikor csak inspirálódni szeretnél, vagy ismerj rá azzal a bizonyos ’aha’ érzéssel, hogy ez veled is megtörténhetett volna.

A könyvet Makkai Bence művészi igénnyel magalkotott belső dizájnja teszi egyedivé és gyűjtők számára is értékes kötetté.

További információk

Tömeg 290 g
Méretek 18 × 11,1 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.