Victoria Miller: A vágy ára (e-book)

Victoria Miller erősen erotikus, ugyanakkor izgalmas krimije azt a kérdéskört feszegeti, hogy a mindent elsöprő szenvedély és a szerelem utáni vágy hogyan befolyásolja az egyébként racionális Kate Wheeler nyomozó tetteit, és hogy vajon Ryan Frost tényleg az-e, akinek látja vagy csak hinni akarja, hogy az?

2299 Ft

Victoria Miller: A vágy ára (e-book)

SKU KMT-KORT-E-10 Kategóriák , , Címke

Leírás

Kate Wheeler gyilkossági nyomozó életét a munka és az egyéjszakás kalandok teszik ki, egészen addig, amíg egy könyvelő megölésének ügyében meg nem ismeri a tanúként kihallgatott Ryan Frostot. Bár nem lenne szabad, de az iránta érzett elképesztő fizikai vonzalom felülírja a józan ész hangját, és szenvedélyes kapcsolatba kezd vele. Ám az élet választás elé állítja, amikor a férfi tanúból lehetséges gyanúsítottá lép elő. Kate hisz az ártatlanságában, de vajon a mindent elsöprő szenvedély és a szerelem utáni vágy nem vakítja el túlságosan? Ryan érzései valódiak, vagy úgy manipulálja őt, hogy a nő még csak észre sem veszi?

Erősen erotikus történet!

18 éven felülieknek!

Letöltési információk

Az e-könyvhöz a hozzáférést a bankkártyás fizetést követően egy automatikus e-mailben küldjük el. A link egy epub-fájlformátumhoz ad hozzáférést. Jó olvasást kívánunk!.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.