A levendula hercegség borítója - Könyvimádók

Szinyei Dalma: Levendula Hercegség

A könyvben lélekmosolyogtató szavak és szemsimogató képek varázsolják eléd a természet szépségeit, melyek magukban őrzik az öröm szabadságát és az (újra)álmodott gyermekkor bájos hangulatát.

3950 Ft

Készleten

Szinyei Dalma: Levendula Hercegség

SKU KMT-MESE-22 Kategóriák , Címke

Leírás

Messze-messze, a hullámzó Kék Hegyektől délre, a Szelíd-völgy puha vállán találod Levendula Hercegség mesés világát. Selyemhajú erdőiben tündér nevet, bársonylila levendulása vidáman énekel, s rózsatengerén málnaillatú sziromszoknyák ringatóznak. Ám esztendőkkel ezelőtt még árva gyümölcsfák, kócos kis levendulabokrok, kicsiny rózsatövek szomorkodtak szótlanul e földön, mígnem Vándor Herceg hazát lelt itt, és Erdő Doktorral madárzenés békességgé varázsolta a Hercegséget.

Az évszakokkal – melyek úgy fordulnak, mint e mesekönyv lapjai a kezeid között – a Hercegségbe ért, mi szívednek kedves lehet, s miből boldog gondolatok születhetnek. Lélekmosolyogtató szavak és szemsimogató képek varázsolják eléd a természet szépségeit, melyek magukban őrzik az öröm szabadságát és az (újra)álmodott gyermekkor bájos hangulatát.

Szeretettel ajánlott 6 éves kortól minden mesekedvelő gyermeknek és felnőttnek.

További információk

Tömeg 390 g
Méretek 21 × 21 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.