Zsuzsanna Béres-Love, dr. Gyovai Gabriella: Az én menopauzasztorim + Változókönyv csomagban

Két könyv csomagban! A Változókönyvből megtudod, hogyan élik meg a nők a változókort annak fizikai és lelki jellemzőivel együtt. Az én menopauzasztorim pedig arra világít rá, hogy simán elgyengülünk időnként, főleg, ha a menopauza tünetei meggyötörnek.

9400 Ft

Készleten

Zsuzsanna Béres-Love, dr. Gyovai Gabriella: Az én menopauzasztorim + Változókönyv csomagban

Leírás

A két könyvből mindent megtudsz, amit a menopauzáról tudni kell és érdemes. Az egyiket egy orvos írta, a másikat egy perimenopauzáját megélő nőtársunk. A Változókönyvből megtudod, hogyan élik meg a nők a változókort annak fizikai és lelki jellemzőivel együtt. A legújabb tudományos trendeken alapuló, könnyen érthető szöveg és sok szemléletes ábra segítségével egyszerűen képben leszel a változásokkal és a teendőkkel kapcsolatban.

Az én menopauzasztorim pedig arra világít rá, hogy simán elgyengülünk időnként, főleg, ha a menopauza tünetei meggyötörnek. Az érzelmek kifejezése, a nyílt és sallangmentes kommunikáció neked is jár Mint ahogy járnak a könnyek, a félelmek és a felszabadító nevetés is. A naplószerűen megírt, önálló fejezetekből álló, egy év történéseit felölelő menopauzasztori bevonz, fogva tart és felszabadít.

A két könyv pont elég lesz ahhoz, hogy más szemmel tekints magadra, a közelgő vagy márt tetten érhető menopauzádra és a nőtársaidra. Szuper ajándék magadnak, lányodnak, párodnak, barátnődnek.

 

A két könyv megvásárlásával a helloklimax program szakembereinek edukációs munkáját támogatod.

További információk

Tömeg 960 g
Méretek 17,5 × 25 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.