Szakácskabátba zárva borítója -Könyvimádók

Vomberg Frigyes:
Szakácskabátba zárva

Vomberg Frigyes Szakácskabátba zárva című séfregényében 25 emblematikus recept segítségével követhetjük végig a főszereplő életútját.

6885 Ft

Készleten

Vomberg Frigyes:
Szakácskabátba zárva

SKU KMT-GASZ-1 Kategóriák , Címkék ,

Leírás

Hogyan lesz egy öntörvényű, rakoncátlan kisfiúból az ország egyik legfegyelmezettebb szakácsa? Miért válik néha a máskor kényelmes szakácskabát egyszeriben elviselhetetlenül szűkké, szinte fojtogatóvá? Vomberg Frigyes életútja tele van meglepetésekkel.

Már az óvodai mászókán kijelentette, hogy szakács lesz, szakmai életének jelentős részét mégis az éttermi konyhákon kívül töltötte. Volt konyhafőnök, tanár, food stylist és tehetségkutató tévéműsor sztárja, a hazai gasztronómia és az oktatás megújításának egyik élharcosa, ám nevét igazán akkor ismerte meg az ország, amikor edzőként részt vett a magyar Bocuse d’Ors csapat munkájában.

A kötetben megszólalnak azok a barátok, kollégák, pályatársak, akikkel Vomberg Frigyes ma is szoros kapcsolatot ápol, és szóba kerülnek mindazok, akik fontos szerepet töltöttek be az életében. És mivel egy séf regényes élete szorosan kötődik az ízekhez és az ételekhez, 25 emblematikus, ám mostanra „vombergesített” recept segítségével követhetjük végig a főszereplő életútját. A fogásokat maga a mester főzte és tálalta, a fotókat pedig a régi barát és harcostárs, Gálos Viktor készítette.

További információk

Tömeg 760 g
Méretek 19,5 × 24 × 1,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.