Lombik camino borítója - Könyvimádók

Tóka Anita: Lombik camino

Egyedül érzed magad a lombikbébiprogram lelki kihívásaival? Sok benned a kérdőjel? Úgy érzed, jól jönne egy útitárs? A Lombik camino segíthet neked.

4990 Ft

Készleten

Tóka Anita: Lombik camino

SKU KMT-ELET-5 Kategória Címke

Leírás

Rád borult a meddőség magánya és összes félelme?

Sejtelmed sincs, hogy élitek túl a lombikbébiprogramot?

Egy olyan útra készülsz rálépni, amit jól ismerek. E könyv által szeretnék útitársadul szegődni, hogy tudd, nem vagy egyedül. Abban nem segíthetek, hogy sikeres vége legyen a lombiktörténeteteknek, de abban támogathatlak, hogy túléld, hogy együtt túléljétek. Egy hihetetlenül izgalmas, változatos, kihívásokkal teli lelki utazásra indulsz, és csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle. Útra fel, induljon hát a LOMBIK CAMINO!

Ez egy őszinte és szókimondó könyv a meddőségről, és a lombikbébiprogram embert és kapcsolatot próbáló nehézségeiről happy end nélkül, de mégis happy end-del. Nem a meddőség legyőzéséről szól, hanem a túlélésről és a továbblépésről – felemelt fejjel, kitárt szívvel és mosolyogva. Minden fejezet a meddőség és a lombikbébiprogram egy-egy lelki kihívását mutatja be, és egy alternatívát arra, hogyan lehet kihozni belőle a legjobbat.

Olvasd egyedül, olvassátok párban, sőt, ha szeretnél könnyebben boldogulni a jóakaró környezeteddel, családoddal, barátaiddal, adj egy példányt nekik is!

További információk

Tömeg 700 g
Méretek 14 × 19 × 1,2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.