Anyaságom El Camino borítója - Könyvimádók

Szilágyi Tünde: Anyaságom El Camino

A szerző ma már saját önismereti csoportjait vezeti, és önfejlesztési mentorként segít elindulni azon a belső utazáson, amely végén megtalálhatod önmagad, és felismered a saját utad.

4990 Ft

Készleten

Szilágyi Tünde: Anyaságom El Camino

Leírás

Több tucat pszichológiai, spirituális, filozófiai, önfejlesztő könyv elolvasása, és számtalan képzés elvégzése után ott álltam meglőve, hogy jó, de akkor most mit kéne éreznem? Egyik sem hozott olyan átütő változást az életemben, mint amikor 8 évet itthon töltöttem a három fiunk születését követően. Nem kellett elvonulnom egy távol-keleti kolostorba, vagy elutazni világkörüli útra ahhoz, hogy a valódi belső lényemet megismerjem.

Semmi mást nem tettem, „csak” végeztem a dolgomat, biztosítva a család biztonságos és szeretetteljes hátterét, és hagytam, hogy az érzéseim a felszínre törjenek, és eluralkodjanak az életemben.

A könyvben végigkísérhetitek a saját őszinte történetemet, amely során betekintést engedek a legmélyebb rétegeimbe. Tanúi lehettek, hogy milyen belső küzdelmeket éltem át, amikor a karrierépítést felváltotta a főállású anyaság. Hogyan küzdöttem meg a saját démonjaimmal, az örökölt betegségemmel, hogyan tettem le a transzgenerációs családi örökséget és, hogyan léptem át a kiteljesedésemet korlátozó akadályokon.

Végigélhetitek, hogyan megy végbe a felemelkedés útja úgy, hogy „csak” bele kell állni az élet által elénk tárt feladatokba, hiszen az igazi csodák a hétköznapok mindennapi tevékenységeiben rejlenek. Kívánom, hogy minden olvasó találjon számára inspiráló részt a könyvben, és végül, de nem utolsósorban lelkesítő sorokat ahhoz, hogy elinduljon a saját belső utazására.

 

Szeretettel, Szilágyi Tünde

További információk

Tömeg 140 g
Méretek 12 × 19 × 0,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.