Silvia Moreno-Garcia Mexican Got borítója - Könyimádókhic

Silvia Moreno-Garcia:
Mexican Gothic

Ez az izgalmas történet az ötvenes évekbeli Mexikóba invitál minket, hogy fiatal és mindenre elszánt hősnőnkkel együtt fejtsük meg a hegyekben épült titokzatos rezidencia generációkra visszatekintő rejtélyét!

Original price was: 3680 Ft.Current price is: 2944 Ft.

Csak 1 maradt készleten

Silvia Moreno-Garcia:
Mexican Gothic

SKU KMT-HORR-1 Kategóriák , Címke

Leírás

Noemí Taboada Magaslakba utazik, miután nyugtalanító levelet kap unokatestvérétől, aki segítségért könyörög, és mérgezésről, szellemekről, továbbá egy titokzatos végzetről ír. Az eszes, ifjú hölgy otthonosabban mozog a bálok és koktélpartik világában, mint a világtól elzárt, komor házban, ahol ráadásul nem is fogadják szívesen, ám Noemí nem adja fel egykönnyen, és mindenképp megpróbál segíteni csapdába esett rokonán.

A küldetés azonban nem várt nehézségekkel jár: miközben egyre mélyebbre és mélyebbre ás az erőszakkal és őrülettel teli múltban, Noemít vad, véres látomások, hallucinációk kezdik gyötörni. A napról napra szürreálisabbá váló helyzetben egyetlen szövetségese a család legfiatalabb tagja lesz: úgy tűnik, a félénk, kedves fiatalember őszintén segíteni akar, mielőtt a távozás végleg lehetetlenné válna Noemí számára.

A Jádeisten, árnyisten közép-amerikai folklórban járatos szerzője ezúttal egy gótikus rémregénnyel lepi meg olvasóit. Silvia Moreno-Garcia ezúttal is a múltba hívja olvasóit: hősnőjének egy különös család és egy misztikus, öreg ház titkait kell felderítenie az 1950-es évekbeli Mexikóban.

További információk

Tömeg 350 g
Méretek 14,5 × 20,6 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…