Schwerteczky-Adrienn-Karácsonyi Kísértetek És A Karamellás-Kalács

Schwerteczky Adrienn: Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács

(2 vásárlói értékelés)

Vidám, karácsonyi krimi kísértetekkel.

Titkok lapulnak a karácsonyra készülődő kisváros minden ajtaja mögött, és fiatal hőseinkre vár, hogy megfejtsék őket. Ha sikerül, talán új otthonra lelhetnek a zöld oromzatos, kísértetlakta házban.

3350 Ft

Készleten

Schwerteczky Adrienn: Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács

Leírás

Rolli – teljes nevén Kovács Karolina – tehetséges, tizenhét éves és rettenetesen szeretne végre letelepedni valahol. Apjával és öccsével egyik helyről a másikra költöztek egész életében, most azonban egy váratlan örökség talán megoldást kínál. 

Az új otthon számos rejtélye azonban kihívás elé állítja őket. Lehet, hogy a házat szellemek lakják? A barátságos új ismerősök vajon mind jószándékúak? Talán a nagybácsi halála sem baleset volt? 

Rolli az öccsével és a szövetséges testvérpárral nyomozni indul a karácsonyra készülődő kisvárosban. A bájosan kivilágított utcácskák, hóval borított előkertek, mosolygó szomszédok között jó néhány titok lappang, és a négy fiatal készen áll, hogy felderítse valamennyit. 

 

A karácsony- és krimirajongó írónő a két témát ötvöző regénnyel jelentkezik. Elképzelted már, milyen egy jó könyvvel és egy kockás pléddel bekuporodni a kényelmes foteledbe a ragyogó karácsonyfa mellett? Ez a regény épp ilyen hangulatú. Kedves, kalandos, és pici varázslat fűszerezi. 

Ajánljuk a fiatalok és fiatal felnőttek mellett azoknak az édesanyáknak és nagymamáknak is, akik kikapcsolódást vagy ötleteket keresnek a karácsonyi készülődéshez.

 

További információk

Tömeg 215 g
Méretek 13 × 19,7 × 1,7 cm

Szállítási információk

A Könyvmentorok webshopjában megrendelt terméket kifizetés után 48 órán belül az MPL futárszolgálat szállítja ki.

Utánvétes fizetési mód választása esetén is 24 órán belül megérkezik a termék, melynek árát átvételkor, készpénzzel vagy bankkártyával lehet kifizetni. Utánvét esetén 220 Ft + áfa felár fizetendő.

A szállítás alatt lévő termékről küldünk emailben értesítést, illetve a futárszolgálattól is érkezik sms.

Amennyiben megrendeléstől számítva két munkanapon belül még mindig nem kaptál értesítést, személyesen is tudsz érdeklődni a Complexpress ügyfélszolgálatán.
Elérhetőségeik: ugyfelszolgalat@complexpress.hu, +36 1 203-4681.

Amennyiben nem tudod átvenni a csomagod, a futárszolgálat még egy alkalommal megkísérli kiszállítani a rendelésben megadott címre a csomagod. Ha a kézbesítés sikertelen, a hozzád legközelebb eső postán kerül a csomagod letétbe.

Schwerteczky Adrienn: Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács termékről 2 értékelés

  1. Bartos Anikó

    Imádtam a könyvet, nem tudtam letenni! Igazán magával ragadt a történet, ajánlom mindenkinek! ☺️

  2. Horzitzky Klári

    Az ünnepek előtti rohanásban nem volt időm leülni olvasni, de ahányszor ránéztem a fene evett meg, fúrta az oldalamat kíváncsiság, hogy vajon mi történhet abban a házban? Aztán elteltek az ünnepek és végre a kezembe vehettem a könyvet. Nem is tettem le!!! Fantasztikus a történet, fantasztikus volt olvasni!!! Úgy van leírva benne minden, hogy én is ott voltam a szereplőkkel a házban, a szobákban, az utcán, a kávéházban, éreztem a hó hidegét, a kávé és a karamellás kalács illatát!!!! IMÁDTAM!!! Nem tudok rá mást mondani, mint, hogy tüneményes, magával ragadó, zseniális írás, és aki csak teheti vegye kézbe, kuporodjon le egy sarokba és olvassa el! Már a második oldalon eszébe sem jut, hogy valójában hol van, mert megy a szereplőkkel, az eseményekkel. ” Klári

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.