A Halacska, aki a Csillagokkal akart táncolni borítója - Könyvimádók

Pinke Barbara: A Halacska, aki a csillagokkal akart táncolni

Egy gyönyörűen illusztrált mesekönyv, amely bátorságra és álmaik követésére ösztönzi a gyerekeket.

4525 Ft

Készleten

Pinke Barbara: A Halacska, aki a csillagokkal akart táncolni

SKU KMT-MESE-20 Kategóriák , Címke

Leírás

„Elragadó történet”, „imádnivaló karakterek”, „gyönyörű üzenet” – így jellemzik a kritikusok és a vásárlók A halacska, aki a csillagokkal akart táncolni mesekönyvet.
Ez a motivációs gyerekkönyv egy halacskáról szól, akinek nagy álma, hogy táncoljon a csillagokkal Többen kinevetik és nem hisznek benne, míg  anyukája és legjobb barátja biztatására belevág a kalandba. Eleinte aggódik és bizonytalan… vajon Pesho legyőzi-e a félelmeit és eléri célját?
Ez az aranyos történet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy soha ne adják fel az álmaikat, még akkor sem, ha mások kinevetik őket. Tökéletes szülőknek, nagyszülőknek, tanároknak, nagynéniknek, nagybácsiknak, akik szeretnének egy fontos üzenetet hordozó, szépen illusztrált mesekönyvet ajándékozni.
A könyv nyáron már megjelent angolul és azóta megkapta a B.R.A.G Medalliont, a Readers Favorite öt csillagosra értékelte, az Amazonon többször volt bestseller különböző kategóriákban, és bekerült a Royal Dragonfly Book Awards Honorable Mention dijazottai közé.

További információk

Tömeg 302 g
Méretek 20 × 20 × 0,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.