Papp Ádám: Blues az úton – Limitált kiadás

2499 Ft

99 db limitált példány Papp Ádám Blues az úton című verseskötetéből! A Papp Ádám rajongók most tudják beszerezni a limitált példányokat. Az eredeti formátumtól teljesen eltérő, aranyszínű borítóba öltöztetett, kis formátumú kötet igazi ínyenc a vers- és Papp Ádám rajongóknak, kivételes lehetőség, hogy beszerezzenek egyet a verseskötetből.

Készleten

Cikkszám: KMT-KORT-6 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Blues egy zenei forma és műfaj, amely a XIX. századi Egyesült Államok déli, afroamerikai közösségeitől származik. Jobbára a nehéz sorsú életről szóló munkadalokból, hollerekből és ritmikus elbeszélésekből ered; de mi történik akkor, ha ez többé válik? Mi történik akkor, ha egyfajta életérzéssé lesz? Ebben a kötetben a blues – mint olyan – útmutatóvá, gondolatok megvilágítójává, személlyé, szerelemmé, elmúlássá válik, és a lehető legaprólékosabban megmutatja a szerző első huszonhét évét; a mindennapok gondolatait, pillanatait és küzdelmeit.

„Természetesen ebben a veszett, rohanó „elközösségioldalasodott” világban hol máshol, mint az Instagramon lettem figyelmes egy fiatalemberre, aki olyan érzelmesen tud verseket írni, hogy ezeket bárki magának érezheti, aki volt, vagy éppen most szerelmes! Én éppen az ilyen érzelmekkel teli életemet élem, és hihetetlen számomra, hogy túl vagyok az ötvenen és egy fiatalember tud olyan verseket írni, amik megérintik a lelkem mélyét. Csoda, hogy manapság van ilyen!” – Kalmár „Big Daddy” Laca

 

 

További információk

Tömeg 87 g
Méretek 5 × 9,5 × 1,1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.