Mara Mahendra: Fénytan II. – Jutalomjáték

4500 Ft

Az önéletrajzi ihletésű, kétkötetes, FÉNYTAN című könyv sztoriját szó szerint az élet írta. Házasság, megcsalás, szerető, útkeresés… Minden szereplő valós személy, akik pontosan azt és úgy élték meg, ahogy a könyvbe került.

Készleten

Cikkszám: KMT-KORT-12 Kategória: Címke:

Leírás

A saját végtelenített poklomban ragadtam…

Nincs kiút, bármennyire is szeretném racionális mederbe terelni az érzéseimet. Itt már szikrája sincs az észszerűségnek. Megveszek érte. Csak az a bökkenő, hogy nem hozzá mentem feleségül.

Ez nem szerelem. Függőség. Kínzó gyötrelem. Még csak nem is ő tehet róla, hogy így élem meg. Kénytelen vagyok általa a legtisztább tükörbe nézni és szembesülni az igazi önmagammal. Újra és újra megakadályozza, hogy visszasüllyedjek az önhazugságba. Tudtuk, hogy így fog történni. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy elkerülhetetlen, hogy felébredjek általa, és hogy felrúgjak mindent magam körül. A háromdimenziós illúzió körülöttem szétesőben van, annak ellenére, hogy foggal-körömmel kapaszkodom belé utolsó csepp véremig.

A felébredés fáj, bárki bármit mond. Először pokoli, másodszor földöntúli élmény. De jelen pillanatban inkább az előbbit élem. Szívből gyűlölöm érte. És halálosan vágyom rá, bár már csak izgalmasnak sem találom a kettőnk közötti huzavonát.

Pedig érdemes lenne felpörgetni az eseményeket, ha már ez lehet a jutalomjátékom.

Az utolsó életem. Ha jól keverem a lapokat.

És kénytelen vagyok emelni a tétet, mert a lelkem a tét…

Az első kötet közvetlen folytatásaként jelent meg a Fénytan II. – Jutalomjáték.

További információk

Tömeg 549 g
Méretek 14 × 20,5 × 2,2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.