Mara Mahendra: Fénytan I. – Kezdetek

4500 Ft

Az önéletrajzi ihletésű, kétkötetes, FÉNYTAN című könyv sztoriját szó szerint az élet írta. Házasság, megcsalás, szerető, útkeresés… Minden szereplő valós személy, akik pontosan azt és úgy élték meg, ahogy a könyvbe került.

Készleten

Cikkszám: KMT-KORT-11 Kategória: Címke:

Leírás

Beleveszek már az első érintésébe…

Az egész életemet úgy éltem le, hogy próbáltam jó kislány maradni, de ő egy csettintésre felülírta minden igyekezetemet már a legelső találkozással.

A mellemet markolja birtoklóan, miközben a táncparkett közepén vonaglunk a többiek döbbent tekintetének kereszttüzében. Eddig két férfinak engedtem meg, hogy hozzám érjen, a másodikhoz feleségül is mentem. A srácnak még a nevét sem tudom, mégsem tudom leállítani, mert az egész lénye vonz.

A legdöbbenetesebb az egészben, hogy ő irányít, miközben táncolunk. Erre soha senki nem volt még képes. Mert én nem engedem ki az irányítást a kezemből.

Mégis elveszítem a fejemet minden alkalommal, ha meglátom őt. Megszállottá tesz. Függővé. Az őrület határáig sodor. Tudom, hogy ismerem őt, jobban, mint a saját tenyeremet. Nem ez az első közös életünk együtt, és érzem, hogy fontos szerepet szán neki a sors. De ő ebből egy szót sem ért. Orvos. Földhözragadt. Én meg egész életemben szárnyalni vágytam. De most mégis félek, mert ez a dolog erősebb mindennél, amit valaha is tapasztaltam. Szinte már félelmetes, ezért kutatom fejvesztve a válaszokat, míg értelmet nem nyer minden. Mert ez lehet az utolsó életem, a jutalomjátékom. És ő a kulcsa mindennek. Nyitja a zárat, ami az ajtó mögött van, az pedig leírhatatlan…

Én mégis megpróbálom lejegyezni.

Íme. A sorsvállalásom. A kezdetek.

A kötet közvetlen folytatásaként már megjelent a Fénytan II. – Jutalomjáték.

További információk

Tömeg 547 g
Méretek 14 × 20,5 × 2,2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.