-5%

Mara Mahendra: Fénytan I-II. csomagban

8550 Ft

A két kötet csomagajánlata. Az önéletrajzi ihletésű, kétkötetes, FÉNYTAN című könyv sztoriját szó szerint az élet írta. Házasság, megcsalás, szerető, útkeresés… Minden szereplő valós személy, akik pontosan azt és úgy élték meg, ahogy a könyvbe került.

Készleten

Cikkszám: KMT-KORT-CS-1 Kategória: Címke:

Leírás

Fénytan I. – A kezdetek

Beleveszek már az első érintésébe…

Az egész életemet úgy éltem le, hogy próbáltam jó kislány maradni, de ő egy csettintésre felülírta minden igyekezetemet már a legelső találkozással.

A mellemet markolja birtoklóan, miközben a táncparkett közepén vonaglunk a többiek döbbent tekintetének kereszttüzében. Eddig két férfinak engedtem meg, hogy hozzám érjen, a másodikhoz feleségül is mentem. A srácnak még a nevét sem tudom, mégsem tudom leállítani, mert az egész lénye vonz.

A legdöbbenetesebb az egészben, hogy ő irányít, miközben táncolunk. Erre soha senki nem volt még képes. Mert én nem engedem ki az irányítást a kezemből.

Mégis elveszítem a fejemet minden alkalommal, ha meglátom őt. Megszállottá tesz. Függővé. Az őrület határáig sodor. Tudom, hogy ismerem őt, jobban, mint a saját tenyeremet. Nem ez az első közös életünk együtt, és érzem, hogy fontos szerepet szán neki a sors. De ő ebből egy szót sem ért. Orvos. Földhözragadt. Én meg egész életemben szárnyalni vágytam. De most mégis félek, mert ez a dolog erősebb mindennél, amit valaha is tapasztaltam. Szinte már félelmetes, ezért kutatom fejvesztve a válaszokat, míg értelmet nem nyer minden. Mert ez lehet az utolsó életem, a jutalomjátékom. És ő a kulcsa mindennek. Nyitja a zárat, ami az ajtó mögött van, az pedig leírhatatlan…

Én mégis megpróbálom lejegyezni. Íme. A sorsvállalásom. A kezdetek.

————————————————————————————————————————————-

Fénytan II. – Jutalomjáték

A saját végtelenített poklomban ragadtam…

Nincs kiút, bármennyire is szeretném racionális mederbe terelni az érzéseimet. Itt már szikrája sincs az észszerűségnek. Megveszek érte. Csak az a bökkenő, hogy nem hozzá mentem feleségül.

Ez nem szerelem. Függőség. Kínzó gyötrelem. Még csak nem is ő tehet róla, hogy így élem meg. Kénytelen vagyok általa a legtisztább tükörbe nézni és szembesülni az igazi önmagammal. Újra és újra megakadályozza, hogy visszasüllyedjek az önhazugságba. Tudtuk, hogy így fog történni. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy elkerülhetetlen, hogy felébredjek általa, és hogy felrúgjak mindent magam körül. A háromdimenziós illúzió körülöttem szétesőben van, annak ellenére, hogy foggal-körömmel kapaszkodom belé utolsó csepp véremig.

A felébredés fáj, bárki bármit mond. Először pokoli, másodszor földöntúli élmény. De jelen pillanatban inkább az előbbit élem. Szívből gyűlölöm érte. És halálosan vágyom rá, bár már csak izgalmasnak sem találom a kettőnk közötti huzavonát.

Pedig érdemes lenne felpörgetni az eseményeket, ha már ez lehet a jutalomjátékom. Az utolsó életem. Ha jól keverem a lapokat. És kénytelen vagyok emelni a tétet, mert a lelkem a tét…

További információk

Tömeg 1096 g
Méretek 14 × 20,5 × 4,4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.