Kovács Lajos Utazz Biztonságban borítója

Kovács Lajos:
Utazz biztonságban!

Magyarország első utazásbiztonsággal foglalkozó könyve ötvözi a magas szintű szakmai tartalmat és a szórakoztatást. Hasznos biztonsági tanácsok, valamint érdekes és tanulságos történetek által tanulhatod meg, hogy hogyan tudhatod biztonságban saját magad, értékeidet és fontos adataidat, üzleti vagy családi utazásod alatt.

4900 Ft

Készleten

Kovács Lajos:
Utazz biztonságban!

SKU KMT-UTAZ-1 Kategóriák , Címke

Leírás

A könyv szerzője, több mint két évtizedes szakmai tapasztalatát és szaktudását osztja meg az olvasókkal, amiben gyakorlati tanácsokat kaphatsz arról hogy: Milyen előkészületek szükségesek a biztonságos utazáshoz? Hogyan gondoskodj az otthon hagyott ingatlan, illetve értékek védelméről? Hogyan csökkentsd az utazás során esetlegesen felmerülő biztonsági kockázatokat Mit tegyél – és mit ne tegyél – különböző természeti katasztófák és egyéb, az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető vészhelyzet esetén.

Neked való a könyv, ha évente legalább egyszer jársz külföldön. Ha üzleti útjaid során magaddal viszed okostelefonod, laptopod. Ha családi utazások során bankkártyát vagy nagy összegű készpénzt viszel magaddal. Ha ért már veszteség külföldi útjaid során. Ha ezentúl minden utazásodról veszteségek nélkül, élményekkel szeretnél hazatérni.

További információk

Tömeg 300 g
Méretek 14,8 × 21 × 0,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.