Manófalvi vigasságok A fények ünnepe borítója - Könyvmentorok

Kőszegi-Arbeiter Anita: Manófalvi vigasságok – A fények ünnepe

A Manófalvi vigasságok egy olyan kaland, ami egyszerre izgalmas, vicces és szeretetteljes, miközben bevonz a karácsonyi meghittség és boldogság hangulatába. Az írónő legújabb könyve unikális a kalandjáték-mesék között, hiszen a 3-7 éves korosztálynak jellemzően nem születik ilyen mesefajta. Mindegy merre kalandoztok el, csak hagyjátok, hogy magatokkal vigyen a választás lehetősége. Ez a mese többször is magába szippant, hiszen a következő olvasás alkalmával egy újat élhetsz át.

3000 Ft

Készleten

Kőszegi-Arbeiter Anita: Manófalvi vigasságok – A fények ünnepe

Leírás

„Jártál már Manófalván? Nem? Talán azért nem, mert Manófalva nem mutatja meg magát mindenkinek. Nem is mindenki tudja, hol van. Persze a manók otthona pontosan ott van, ahol gondolnád, megbújva a fák és bokrok tövében, de nem találhatja meg mindenki! Csak azok kereshetik fel, akik elszántak és éhesek a kalandokra.

Manófalvára pedig mindig érdemes ellátogatni, hiszen minden évszaknak megvan a maga csodálatos ünnepe, amit az apró lakók egy-egy fantasztikus vigassággal ünnepelnek. Kíváncsi lettél, ugye?

Akkor kerekedjünk is fel, és látogassunk el a fények ünnepére!

Fogjuk meg a télihez illő levelet, és repüljünk el Manófalvára! Vásár, finomságok, hóemberépítő verseny, manókórus és egy igazán különleges fényünnep vár rád! Mit szeretnél látni először? Te döntesz!

4-7 éves korosztálynak ajánlott

További információk

Tömeg 240 g
Méretek 21 × 21 × 0,4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.