Végállomás Svájc borítója - Könyvimádók

Koch Beatrix: Végállomás: Svájc (e-book)

e-könyv – Személyes élményeken alapuló emigrációs kézikönyv a svájci mindennapokról, a rácsodálkozásokról és a megtapasztalásokról. A könyv végén található útmutató gyakorlati tippeket ad mindazoknak, akik szeretnének Svájcban élni és dolgozni.

2500 Ft

Koch Beatrix: Végállomás: Svájc (e-book)

SKU KMT-ELET-E-1 Kategória Címke

Leírás

A 2012-es évben a gazdasági válság még világszerte éreztette a hatását, Magyarországon pedig – különösen az építőipari szektorban – az átlagosnál is rosszabb volt a helyzet. Szerettem volna külföldön, a magyarországihoz hasonló munkakörben, de jobb feltételek mellett munkát találni. Számtalan állást megpályáztam Dániában, Németországban és Ausztriában, de egyetlen pozitív választ sem kaptam. A fordulópont az álláskeresésben akkor érkezett el, amikor egy fiatal magyar építész házaspárról hallottam, akik Zürichben éltek és dolgoztak.

Zürich – kerestem rá a városra. Ahogy megláttam a képeket a folyóval, a tóval, a varázslatos középkori házakkal, a hegyekkel övezett tájjal, azonnal tudtam, hogy megtaláltam a helyet, ahol élni szeretnék. A saját és családom történetén keresztül mesélem el svájci emigrációnk történetét, és mindazt, amit a közel nyolcéves svájci életünk alatt megtapasztaltunk. Mivel sokan kíváncsiak a gyakorlati részekre is, ezért a könyv végén található útmutatóban lépésről lépésre mindent leírok.

Ha nekem sikerült, másoknak is ugyanúgy sikerülhet! (A Szerző)

Letöltési információk

Az e-könyvhöz a hozzáférést a bankkártyás fizetést követően egy automatikus e-mailben küldjük el. A link egy epub-fájlformátumhoz ad hozzáférést. Jó olvasást kívánunk!.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.