Koch Beatrix: Picasso-legenda 2050

„Regényes művészettörténet, egy csipetnyi science fiction, világokat elválasztó teraszajtó, rengeteg titok, nyomozás, utazás New Yorktól Párizson át Antibes-ig 1925 és 2051 között.
Létezhet szenvedélyes szerelem téren és időn túl? Ezekről mesél Koch Beatrix regénye, a Picasso-legenda.”

Nagy Kriszta Léna író

5800 Ft

Készleten

Koch Beatrix: Picasso-legenda 2050

Leírás

Száz elrejtett Picasso alkotás legendája tartja izgalomban a művészetkedvelőket immár több, mint százhuszonöt éve, míg végre 2050-ben feltárul a titok. Dr. Marilyn Hendrickson művészettörténész szenzációs bejelentést tesz: megtalálták a Picasso-hagyatékot. Azt azonban nem árulja el, hogy a rejtélyes hagyatékra a milliárdos feltaláló és tech-mogul, Borisz Latszky villájában találtak rá, méghozzá szokatlan körülmények között. Mint ahogy azt sem árulja el, hogy egy hónapot Picasso társaságában töltött, ebben a különleges villában. Mi történt Antibesben? Mi is valójában a Picasso-legenda?

A Picasso-legenda 2050 ezekre a kérdésekre keresi a választ, miközben egy izgalmas és lélegzetelállító utazásra hívja az olvasót, téren és időn keresztül.

Koch Beatrix Svájcban élő magyar építész és író.

Első nonfiction könyve a saját svájci emigrációs tapasztalatait megörökítő Végállomás: Svájc 2021-ben jelent meg. A könyvből angol fordítás is készült, Final Stop: Switzerland címmel.  A Picasso-legenda 2050 a második könyve, egyúttal az első regénye.

A könyvről:

„A tudományos-fantasztikus irodalomban ritkán bukkannak fel művészeti témák, a művészeti témájú írásokban pedig a tudományos-fantasztikus fordulatok. Koch Beatrix elegánsan ötvözi ezeket a témákat, és már a regénye elején eléri azt, amit csak kevés író tud: meglepi és kíváncsivá teszi az olvasót, vajon, hogy alakul ez a történet? A regényt befejezve az olvasó azonnal Picasso életéről szóló könyveket, filmeket kezdi böngészi, hogy megtudja: vajon tényleg így történt?”

Jules Winkler író, a galaktika magazin szerzője

További információk

Tömeg 570 g
Méretek 20,5 × 14 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.