Kiss Eszter: Hello. Itt Firenze

(2 vásárlói értékelés)

A könyv az író Firenzében megélt élete és saját belső utazásának, élményeinek gyűjteménye.

4999 Ft

Készleten

Kiss Eszter: Hello. Itt Firenze

SKU KMT-UTAZ-2 Kategóriák , Címke

Leírás

Mint két idegen, álltunk egymással szemben.

Firenze és én. 2012-ben.

Éppen ideköltöztem az olasz férjemmel és kisgyermekünkkel, ő pedig már akkor el volt foglalva a turistáival. Az általam megszokottól bosszantóan különböző hétköznapjain túl mintha ígért volna valami mást, valami többet.

Kíváncsi lettem. Kérdezgetni kezdtem, szerettem volna jobban megismerni. Kézen fogott, válaszolt, vitt, mutatott, lassan beavatott, miközben vele együtt változtam.

A könyv a benne, a vele megélt életem és saját belső utazásom élményeinek gyűjteménye.

További információk

Tömeg 192 g
Méretek 12 × 16,5 × 1,9 cm

Kiss Eszter: Hello. Itt Firenze termékről 2 értékelés

  1. Dr. Farkas Anett (megerősített tulajdonos)

    Két dologról mindig nagyon szívesen olvasok, az egyik Olaszország, a másik a valódi, igaz, megélt emberi történetek. Ha egy könyvben e kettő egyesül, én biztosan nagy érdeklődéssel veszem a kezembe. Így volt ez Eszter könyvével is, és nem csalódtam a választásomban. Egy nagyon őszinte, nagyon személyes „élménybeszámolót” olvashattam térben és időben valóban megtett nagy utazásokról, de leginkább önmaga megismeréséről, annak minden nehézségével és szépségével együtt. Számomra igazán inspiráló gondolatok, megélések gyűjteménye a „Hello. Itt Firenze és ami mögötte(m) van”.

  2. dr. Varsányiné Barna Bernadett (megerősített tulajdonos)

    Szuper könyv egy szuper embertől! Na, de részletesebben is ki szeretném fejteni az előző mondatot… Együtt sírtam Eszterrel a vizsgáról szóló novelláján, és akkor is mikor kiderült a sikeres vizsgája (pedig a villamoson utaztam,de potyogtak a könnyeim). Én is most olyan tanfolyamra járok, amivel a többiek a napi munkájukban találkoznak, én viszont itt szeretném megtanulni. Biztosan ezért is olyan közeli nekem az érzés, hogy ha mindent megteszek, akkor sem török össze, ha nem sikerül a vizsga. Csodálatosan fogalmaz Eszter, nem csak az életben, hanem ennek a könyvnek a lapjain is! Ghiberti kapuira, Caravaggio festményeire és Vasari zseniális tehetségére fél évvel az idegenvezetése után is tisztán emlékszem. Hiszen olyan tehetséges művész, hogy mi magunk is szereplőinek érezzük magunkat a történeteinek, legyen az idegenvezetés vagy könyv olvasás során. Erről ő is ír a Firenze és a régi szemek című novellájában, és valóban minket is elrepít a saját képzeletbeli Firenzéjébe szemléletes mesélő tehetségével. Remélem még sok könyvet olvashatok Esztertől!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.