Karsa Tímea: 42 év

Az Angliában játszódó romantikus regény egy fiatal nő idősebb férfi iránti érzelmeit mutatja be. A szál két síkon fut: a jelen és a múlt fejezetenként tárul az olvasó elé, melyek együtt vezetnek a végkifejlethez. A történet arra keresi a választ, hogy létezhet-e valódi szerelem és testi vonzalom, ha a felek közt több, mint négy évtized korkülönbség van, valamint arra, hogy lehetséges-e egyszerre két férfit szeretni.

4800 Ft

Készleten

Karsa Tímea: 42 év

SKU KMT-KORT-31 Kategóriák , Címke

Leírás

Gyakran megesik, hogy egy lány beleszeret a tanárába. Ez történt Lizzyvel is, aki a főiskolán epekedik az ételkészítési ismereteket tanító Alan Tuckerért. Mint kiderül, az érzés kölcsönös, és a negyvenkét év korkülönbség dacára szerelem szövődik a fazék fölött. Mennyire ver éket közéjük a generációs szakadék? Mit hoz számukra a jövő?

A két szálon futó történet izgalmát fokozza, hogy Lizzyt és Alant többek között a gasztronómia iránti rajongás tartja össze, és a könyv végén található receptgyűjteménynek hála mi is elkészíthetjük azokat az ételeket, amik e szokatlan szerelem kialakulását végigkísérték.

A szerzőről:

Karsa Tímea újságíróként dolgozik. Versei és novellái több antológiában helyet kaptak. Az írás mellett szenvedélye a gasztronómia. 2008 óta Angliában él, ahol igyekszik a magyar kultúrát terjeszteni, műsorokat vezet, ezzel is segítve a kint élők kapcsolatát hazájukkal, Magyarországgal.

További információk

Tömeg 570 g
Méretek 20 × 13,5 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.