Kálci receptjei: Egyszerű kelt tészták könyv

6900 Ft

Várható megjelenés 2022. december 6. Az első 900 megrendelést tudjuk karácsony előtt teljesíteni.

Szeretnél te is egyszerűen és gyorsan kelt tésztákat sütni? Ha eddig nem mertél belevágni, akkor most itt az ideje!

Elfogyott

Cikkszám: KMT-GASZ-14-1 Kategória: Címke:

Leírás

Szeretnél te is egyszerűen és gyorsan kelt tésztákat sütni? Ha eddig nem mertél belevágni, akkor most itt az ideje! Ebben a könyvben a lehető legegyszerűbb kelt tésztás recepteket találod, adalékanyag-mentes hozzávalókból. Az egyetlen adalékanyag én vagyok, Kálci. A legfőbb célom megmutatni, hogyan lehet tökéletes kelt tésztát sütni. Bizony, még neked is!

Olyan recepteket állítottam össze, amelyekkel elvarázsolhatod azokat, akiket megkínálsz. Neked pedig kizárólag sikerélményben lesz részed. Nem fogod többé macerásnak érezni a kelt tészták készítését. Mert én már tudom, hogy sütni mindenki tud, csak eddig nem jó receptet használt.

Kálci, a közkedvelt blogger receptjeinek elkészítése akár egy új hobbi kezdetét is jelentheti. Mert sütni jó: olcsó, egyszerű és gyors, így könnyen megkedveled te is. Ezek az adalékanyag-mentes receptek már sokszor bizonyítottak. Több ezren megsütötték őket, köztük olyanok, akik egy új világot fedeztek fel az otthonsütés utánozhatatlan élményével. Vidd haza ezt a könyvet, és fogj hozzá bátran a sütéshez még ma! Meglátod, neked is sikerülni fog!

További információk

Tömeg 800 g
Méretek 30 × 25 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.