K. T. Bernadett: Párkapcsolati ábécé

2990 Ft

Hogyan jutunk el 100 lépésben A-tól Zs-ig? Útmutató párkapcsolati problémák megoldásához.

Készleten

Cikkszám: KMT-ONFE-36 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A hatodik könyvem útmutatást próbál adni a párkapcsolati problémák megoldásához. Jómagam csaknem két évtizede élek párkapcsolatban, ebből tizenhét és fél éve házasságban. Nálunk is voltak embert próbáló helyzetek, ahogy szinte mindenhol előfordul. Egyébként a tökéletes kapcsolatokat álságosnak tartom. Sokkal hitelesebb, ha valaki felvállalja a nehézségeket. Emberközelivé válik, és szerethetővé. Ha a kezembe került volna egy ilyen könyv a kapcsolatunk kezdetén, azonnal vásároltam volna belőle két példányt, egyet a leendő férjemnek, egyet pedig magamnak. De még most sem késő! A férjem napok óta a mintapéldányt olvassa…

K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni – akár a saját kárán is -, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni.
Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tízéves – a legutóbbi három ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, valamint life coach lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem.

További információk

Tömeg 140 g
Méretek 14,7 × 20,6 × 0,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.