K. T. Bernadett: Lásd (leg)színes(ebb)en a világot!

2590 Ft

Még 99-1 ajánlás a hétköznapokra.

Készleten

Leírás

Az ötödik könyvem az előző kettő folytatása, amely újabb kilencvenkilenc plusz egy ajánlást tartalmaz a mindennapokra. Most sem leszek a humoromnál, ellentétben azzal, ahogy az első két könyvnél már megszokhatták. Ismét a javaslataimmal próbálom felnyitni a szemünket – velem az élen -: éljünk, élvezzük az életet, amíg lehet. Legyünk szerethetők, és szeressünk! Az elvesztegetett időt senki nem hozza vissza. Ráadásul egy pillanat alatt elillanhat minden. Remélve, hogy minél tovább tudunk a szó nemes értelmében jók maradni, kívánom, hogy a könyv eljusson mindenkihez, aki nyitott mások tanácsát meghallgatni.

K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni – akár a saját kárán is -, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni.
Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, hiszen már a legkisebb gyerek is kilencéves – a legutóbbi két ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző és sportoktató, valamint életmód- és táplálkozás-tanácsadó lett. Tervei szerint a férjét veszi kezelésbe.

További információk

Tömeg 150 g
Méretek 14,6 × 20,6 × 0,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.