K. T. Bernadett: Hogyan ne akarjuk visszaszerezni az exünket?

4390 Ft

Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem?

Készleten

Cikkszám: KMT-ONFE-46 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Mindannyian szakítottunk már. Az is lehet, hogy minket dobtak. Egy ideig megy a küzdelem, aztán elengedjük. Elengednek minket. Vagy mégsem?

Megkímélhetjük magunkat a megalázó helyzetektől, ha nem vetünk be mindent, és ha nem akarjuk azt a másikat magunk mellett tudni.

Ötven-ötven hibás visszaszerzési módot mutatok be némi fanyar humorral női és férfi szempontból, ahol már csak a papír az összekötő kapocs. Ám egy szó, mint száz. Aki menni akar, arra segítsd fel a kabátot, és a két telepakolt bőrönddel adj neki egy kezdő taszítást. Az ajtón kívülre. Az életeden kívülre.

K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni – akár a saját kárán is –, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tizenegy éves – a legutóbbi négy ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, life coach, valamint mediátor lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem.

További információk

Tömeg 200 g
Méretek 14,8 × 20,5 × 0,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.