K. T. Bernadett: Bölénypuszta kizárva!

4590 Ft

„Edit látta a változást, és egy telefonhívás alkalmával megemlítette egy társkereső oldal nevét, talán ott kellene próbálkoznom.

Készleten

Cikkszám: KMT-KORT-16 Kategória: Címke:

Leírás

„Edit látta a változást, és egy telefonhívás alkalmával megemlítette egy társkereső oldal nevét, talán ott kellene próbálkoznom.

– Válogatott társaság – somolygott.

Ekkor jöttem rá, hogy meg sem kérdeztem, hogy hol ismerte meg a pasiját.

– Csak nem ott találtad Vincét is?

– Ő talált rám. Az oldal neve: sepenzseposzto. Nem számít semmi, erre utal.

Szerintem inkább arra, hogy az egyik kilátástalanságban élő a másik kilátástalanságban élőbe kapaszkodva összeadja a nagy semmit. Nem akartam ilyenbe belemenni, de Edit rábeszélt. Ki kell próbálni. Mindent ki kell próbálni. Na, ez utóbbiban nem voltam biztos.”

 

K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni – akár a saját kárán is –, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tizenegy éves – a legutóbbi négy ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, life coach, valamint mediátor lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem.

További információk

Tömeg 250 g
Méretek 14,8 × 20,5 × 0,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.