K. T. Bernadett: Adj hálát azért, amid van!

4190 Ft

Hála. Az egyik leglegmagasabb rezgésszámú érzelem, és ha hálás vagy azon túl, hogy elégedett leszel az életeddel, a hozzád hasonló boldog embereket vonzod magadhoz. Ez a kitöltős, tanácsadó mű az Olvasót is bevonva segít megérteni a hála természetét.

Készleten

Cikkszám: KMT-ONFE-37 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Újszerű leszek magamhoz képest. Kitöltős könyvet még sosem készítettem. Mivel azonban nekem is sokat segítenek a mindennapi életben a spirituális és feladatokkal megtűzdelt olvasmányok, újragondoltam a tanácsadó mű felépítését és az Olvasót is bevonom a szerkesztésbe. Így kettőnk közös munkája lesz ez a szerzemény, amit a kezedben tartasz. Ahány ember, annyiféle alkotás készül. Én ötleteket adok, hogy miért legyünk hálásak, ám gyakorlatilag mindenért azok lehetünk, mert hinnünk kell abban, hogy minden értünk történik, még ha az most nem is kedvünkre való. A hála az egyik legmagasabb rezgésszámú érzelem, és azon túl, hogy elégedett leszel az életeddel, a hozzád hasonló boldog embereket vonzod magadhoz. Nem ezt szeretnéd?

K. T. Bernadett közgazdászként diplomázott két évtizede. Minthogy szeret tanulni – akár a saját kárán is –, elvégzett hát egy francia nyelvi tolmácsképzőt, ahol a szóbeli vizsgán tudott csak sikeresen teljesíteni. Angolul és olaszul valaha egész jól beszélt. Két gyerek mellett vállalta, hogy kitanulja a kozmetikusmesterséget, amiben persze azóta sem dolgozik, mindenki megelégedésére, noha kitüntetéssel végezte el a tanfolyamot. Ezt követően sok mindenbe belevágta a fejszéjét, persze már a legkisebb gyerek is tizenegy éves – a legutóbbi négy ötlete pedig minden korábbit felülírt: aerobikedző-sportoktató, életmód- és táplálkozás-tanácsadó, life coach, valamint mediátor lett. Előszeretettel próbál mindenkin segíteni, akár kéri, akár nem.

További információk

Tömeg 400 g
Méretek 15,5 × 12 × 1,1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.