Jozifek-Szűcs Gitta: Az akvarellvirágok titkai

9900 Ft

Akvarellfestészet az alapoktól, kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak. Érthető magyarázatokkal, 25 darab festővideóval és fázisképekkel gazdagítva, hogy te is egyszerűen megtanulhasd ezt a fantasztikus festészeti technikát, ezzel új hobbit találva

 

Készleten

Cikkszám: KMT-KREA-2 Kategória: Címke:

Leírás

Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarellfestést?

Szeretnél belekóstolni a mostanság egyre népszerűbb „loose floral” festési technikába? Régóta próbálkozol, de még mindig nem érzed az áttörést a festéssel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni az alapokat?

Ez a könyv az alapoktól kezdve vezet végig az úton és mutatja be a botanikus illusztrációk elkészítését a virágszirmoktól a csokrokig. Minden fejezet lépésről lépésre magyarázza el, hogyan tudod felépíteni először a virágot, majd a levelekkel együtt a képet.

A könyv végén lévő fejezetekben megtalálod a megtanult virágokból és levelekből alkotott kompozíciókat, és a hozzá tartozó real-time videókat is.

Akár kezdő, akár haladó vagy, hasznos lehet számodra, igazi élményt és kikapcsolódást nyújt. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged lehet a festés során, kezdve a színelmélettől, az akvarell technikákig, az eszközök részletes bemutatásán át a tényleges projektekig.

Szakadj ki a hétköznapokból, alkossunk együtt! Éljen a „flow élmény” – csak egy kis víz, egy ecset, festék és papír kell a kikapcsolódáshoz!

További információk

Tömeg 625 g
Méretek 23 × 20 × 0,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.