Alex és a csodaerdő lakói borítója - Könyvmentorok

Jáger Mónika: Alex és a Csodaerdő lakói

Az érzékenyítés meghatározó szerepet tölt be a személyiség alakulásában, az elfogadott társadalmi normák és a megfelelő értékrend kialakításában. Mivel a gyermekek legfőbb tanulási metódusa a megfigyelés és az utánzás, ezért fontos a család és a pedagógusok által mutatott megfelelő minta. Ennek megértéséhez, ezáltal elfogadásához született meg ez a mesekönyv, ami a Csodaerdő lakóin keresztül mutatja be mindazt, ami ennek az alappillére. Szívem teljes szeretetével ajánlom mindenkinek.

3290 Ft

Készleten

Jáger Mónika: Alex és a Csodaerdő lakói

SKU KMT-MESE-13 Kategóriák , Címke

Leírás

Az Alex és a Csodaerdő lakói című könyvet a kisfiam ihlette, aki egy 7 éves próbatételes nagybetűs HŐS!

Amióta megérkezett közénk, és magával hozta a megoldandó feladatokkal teli kis csomagját, azóta érzem küldetésemnek, hogy rajta kívül más érintett gyermekeket, családokat is támogassak! Ezekre az alapokra épül a Higgy Bennem Programom is, ahol több mint 1000 érintett családot fogok össze. Ebben a zárt közösségben többször, több alkalommal hangot adtak a szülők a kirekesztésüknek. Nem titok, hogy Magyarországon az elfogadás még gyerekcipőben jár. Épp ezért úgy érzetem, szükség van egy olyan mesekönyvre, ami az állatvilágon keresztül, kedves és érthető történetekkel avatja be nemcsak a gyermekeket, de a felnőtteket is abba, hogy mi is az érzékenyítés lényege!

Hogy lehet a különleges helyzeteket egészségesen és empatikusan kezelni? Hiszem, hogy ez a három mese nemcsak egy kedvenc olvasmánya lesz a gyermekeknek, hanem segít megérteni, mivel is tudnak hozzájárulni egy próbatételes kis társuk igazi szívből jövő elfogadásához! A könyvből több rész is készül, újabb és újabb szerethető és elfogadásra ösztönző történetekkel. Fogadjátok és olvassátok ezt a könyvet olyan szeretettel, amilyennel én írtam számotokra!

További információk

Tömeg 325 g
Méretek 23 × 23 × 0,7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.