TikTok titkok - Amit az algoritmus letiltana borítója - Könyvimádók

Hevesi Krisztina: TikTok titkok – Amit az algoritmus letiltana

Hevesi Kriszta élményszerűen megírt, hiánypótló kézikönyve tudományosan megalapozott és naprakész ismereteket kínál szexről, párkapcsolatról (és ezek zavarairól), online ismerkedésről, pornóról – és a témához kapcsolódó legaktuálisabb jelenségekről, problémákról…tömören, informatívan és humorosan.

3490 Ft

Készleten

Hevesi Krisztina: TikTok titkok – Amit az algoritmus letiltana

SKU KMT-ONFE-43 Kategóriák , Címke

Leírás

HEVESI KRISZTA élményszerűen megírt, hiánypótló kézikönyve tudományosan megalapozott és naprakész ismereteket kínál …SZEXRŐL, párkapcsolatról (és ezek zavarairól), online ismerkedésről, pornóról – és a témához kapcsolódó legaktuálisabb jelenségekről, problémákról…tömören, informatívan és humorosan…serdülőknek, fiataloknak és idősebbeknek – egyszóval MINDENKINEK.

Hevesi Kriszta a TikTokon működtet népszerű szexuálpszichológiai ismeretterjesztő csatornát, ám az algoritmus gyakran épp a legfontosabb videókat tiltja le, mint szabályzatba ütköző, „illetlen” tartalmakat. Ebben a könyvben azonban nincsenek tabuk – mindent megtalálhatsz benne a témáról, ami talán már régóta foglalkoztat, de még megkérdezni se merted senkitől. Ráadásul közben nagyon jól fogsz szórakozni.

„Elképesztően hasznos ez a könyv! Kamaszkoromban örültem volna, ha ezeket már tudom, és nem kell megtapasztalnom, hogy tudjam. 😀 Ezt kéne kötelező olvasmánynak feladni!” Lengyel Máté, 22 éves egyetemista

További információk

Tömeg 290 g
Méretek 11,5 × 20 × 1,5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.