Gabriella Eld:
Játékok unatkozó felnőtteknek

2180 Ft

Cadie Gerwulfé az egyik legveszélyesebb adottság a világon. Ám addig, amíg viseli a kesztyűt, nincs mitől félni.Amikor Herr Wulf megkéri Alaskát és Igort, hogy vigyázzanak egy napig különc unokagyerekére, a fiúk ijedtség nélkül mondanak igent. Elvégre mi baj lehet egy dacos tizenhat évessel?

Készleten

Cikkszám: KMT-FANT-10 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Cadie Gerwulfé az egyik legveszélyesebb adottság a világon.

Ám addig, amíg viseli a kesztyűt, nincs mitől félni.

Amikor Herr Wulf megkéri Alaskát és Igort, hogy vigyázzanak egy napig különc unokagyerekére, a fiúk ijedtség nélkül mondanak igent. Elvégre mi baj lehet egy dacos tizenhat évessel?

Ám a dolgok gyorsan visszájukra fordulnak, amikor kiderül, hogy Cadie-nek esze ágában sincs együttműködni a két idegennel, akiknek a nyakába sózták. Alaska és Igor számára megelevenedett rémálom kezdődik, halálból visszatért szeretteikkel, hús-vér tükörképekkel és démoni bestiákkal, amikor védencük lehúzza a kesztyűjét, és olajra lép. Csak egy dolgot tudnak biztosan: Cadie nem juthat ki az Impériumba, mert akkor mindennek vége. De ezt megakadályozni egy megelevenedett rémálomban, ahol mindenki ellend játszik, nem a legkönnyebb feladat.

A legendák a Bagolyvárosból sorozat második része.

További információk

Tömeg 200 g
Méretek 14.5 × 20.6 × 1.2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabriella Eld:
Játékok unatkozó felnőtteknek” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.