Damaris Kofmehl: Tony Brown – Nem élhetek, de meg sem halhatok

A svájci írónő bankrablók, drogdílerek, gyilkosok, huligánok, prostituáltak és családon belüli erőszakot elszenvedettek valós és megrázó élettörténeteit tárják az olvasók elé, és azt bizonyítják, hogy még a pokol tornácán játszódó élet sem reménytelen.

3990 Ft

Készleten

Damaris Kofmehl: Tony Brown – Nem élhetek, de meg sem halhatok

SKU KMT-KORT-22 Kategória Címke

Leírás

Tony egy észak-karolinai börtönben látta meg a napvilágot, hat hónappal azután, hogy lopás miatt elítélt anyját megerőszakolta egy börtönőr. Örökbefogadó szülőkhöz kerül, ahonnan azonban a rendszeres bántalmazások miatt a gyámhatóság kiemeli és árvaházban helyezi el.

„Úgy tűnt, hogy árvaként még nem éri el az ember a társadalom legalsó fokát, hanem van egy még alacsonyabb szint is, amit csak az olyan gyerekek ismernek, mint én, akinek nem az az egyetlen bűne, hogy nincsenek szülei, de még azt a gaztettet is elköveti, hogy túl sötét bőrszínnel születik.”

Gyermekkorát csillapítatlan szeretetéhsége és az abúzus különböző formái kísérik. Tizennyolc évesen utcára kerül, drogdílerként a rendőrség elől bujkál, míg végül már csak egyetlen kiutat lát nyomorából: az öngyilkosságot. Élete ekkor azonban drámai fordulóponthoz érkezik… … ami olyan mértékű változást hozott, hogy egészen 2017-ben bekövetkezett haláláig Damaris Kofmehl svájci írónő férje lehetett.

Tizennyolc éven felülieknek!

További információk

Tömeg 312 g
Méretek 21 × 13,8 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.