Czeglédi Csilla: Szívhez szóló versek

3600 Ft

A Szívhez szóló versek című kötetemben összebújva olvasós, néha kacagós, máskor varázslatos hangulatú versek találhatók. Baksa Katalin hangulatos pasztell festményei gazdagítják a verseket, és megragadják a gyerekek képzeletét. A könyvet a 3-6 éves korosztálynak ajánlom.

Készleten

Leírás

A Szívhez szóló versek című kötetemben összebújva olvasós, néha kacagós, máskor varázslatos hangulatú versek találhatók.
Kinek szól?
– Elsősorban a gyerekeknek, 3-6 éves korosztálymegjelöléssel készült. A versek hosszúsága éppen úgy van tervezve, hogy tudjon a gyermek a végéig is figyelni, délutáni, esti altatáshoz tökéletes. Baksa Katalin kedves, hangulatos pasztell festményei megragadják a gyerekek figyelmét és a versekkel együtt fejlesztik fantáziáját!
– Gyermekekkel foglalkozó szakembereknek, óvodában, bölcsiben, akár még az általános iskola alsó tagozatában is jól használható. A kiadatás előtt óvónők lektorálták, ritmusos, könnyen tanítható versek vannak benne. Egyszerű szavakat használtam, hogy a gyerekek számára a szöveg könnyen érthető legyen.
Miről szól? Követi az óvodai nevelési év tematikáját:
– versek az évszakokról
– versek ünnepekre
– köszöntők: anyák napja, óvodai ballagás
– verses mesék
– versek az állatokról
Milyen technikával készült?
– 76 oldalas, kemény kötésben, fűzött formában jelent meg, hogy minél minőségibb, tartósabb legyen, és (szó szerint) bírja az apró kezek általi rendszeres lapozgatást.

További információk

Tömeg 256 g
Méretek 17 × 17 × 0,9 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.