A lélek tánca borítója - Könyvimádók

Császár Eszti:
A lélek tánca

Dedikált példány!

„Egy könyv lélektől lélekig. Szavak szárnyán érkezem a lélek legmélyebb birodalmába. Válaszok útkeresőknek. Újraindítás bátraknak. Önismeret felsőfokon.”

Original price was: 6290 Ft.Current price is: 5346 Ft.

Készleten

Császár Eszti:
A lélek tánca

Leírás

„Szinte érzem a szellő lágy érintését, a napsugár melegét, hallom a morajló tengert… Meditatív olvasmány, minden egyes történettől útravalót kapok. Észrevétlenül elindulok. Egy belső utazásra, zarándoklatra Önmagamhoz. Érzések, könnyek, ragaszkodások, vágyak. Újra kinyitom a szívem. És ő kísér. Finoman, légiesen. Járt ezen az úton, és most hív engem. Ha megyek. „
Szerelemről, hivatásról és az élet értelméről születtek meg ezek a rövid történetek és versek.

A lélek tánca egy biztonságos tér, ahol finoman áramolhatsz, megtalálhatod a válaszokat, feloldozást, gyógyulást is hozhat lelki értelemben, ha engeded.

„Ez a könyv a Lelkedet szólítja meg. Miközben sorait olvasod, nem maradhatsz meg az elme világában, elkerülhetetlenül kapcsolódni kezdesz ahhoz, aki valójában vagy. És azt fogod érezni, hogy rólad írták, nem a formához kötődő énedről, hanem arról az isteni lényről, aki valójában Vagy. 
Minden sora gyógyító, rezgésemelő. Miközben olvasod felfedezheted, hogy saját lényedben hordozod azt a képességet, hogy léted az Örömben eresszen gyökeret. Hogy az lehess, aki mindig is vágytál lenni. 
 
Az érzések, amelyek e könyv olvasása közben ébrednek benned: Hazavisznek Önmagadhoz.”
 
Botos Orsolya asztrozófus (Csillagokkal üzen-ő)

További információk

Tömeg 486 g
Méretek 14,5 × 21 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.