Burinda Veronika: A halaszthatatlan halogatás művészete

3700 Ft

A mesébe bújtatott valóság Fófik király kalandjáról szól, aki a tökéletes élet tervezgetésének rabja. Ekképpen pedig folyton halogat. Ha te is ezt teszed, vagy mindezt észre sem veszed, ez a történet neked szól, talán éppen rólad… Juss felismerésekhez Fófik király által és győzd le a halogatást.

Készleten

Cikkszám: KMT-ONFE-30 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Fófik király – ahogy ez a mesékben lenni szokott – fiatal, gazdag és szerencsés… Szíve és lelke telítve van tervekkel és ötletekkel, hiszen egyetlen feladata, hogy megtalálja a csoda szép királyleányt, akivel azután majd megvalósíthatja a tökéletes küldetést. Élete halad előre a maga medrében, napról napra teszi fontosabbnál fontosabbnak vélt dolait, miközben észre sem veszi, amit a szíve sugall. A király egyetlen kicsinyke hibája ugyanis, hogy igencsak hajlamos a halogatásra…

Ám egy napon Fófik balesetet szenved. Egy különös lány menti meg, akinek valamiféle titkos terve van a királlyal. Így sorsuk akarva-akaratlan egy időre összefonódik. Vajon véghez tudja vinni a lány a titokzatos tervet? S Fófik meg tudja valósítani mindeközben a küldetését?

Vagy talán ez nem is egy mese?
Talán éppen rólad szól?
Vajon hová juthatsz el vele és általa?

Megtudod: ha olvasás után becsuktad, meglátod ekkor majd meglesz a jutalmad!

További információk

Tömeg 95 g
Méretek 12 × 19 × 0,8 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.