Bartyik Nóra: Lizi fél a sötétben

3290 Ft

A Mi Családunk-sorozat egy átlagos család hétköznapjait mutatja be. Az első részben Lizi, az óvodáskorú kislány saját félelmeivel küzd. Szülei úgy segítenek neki, hogy közben nem vonják kétségbe érzéseit, sőt játékos módszereikkel végtelen szeretetükről tesznek tanúbizonyságot, miközben észrevétlenül megoldási mintákkal szolgálnak az éjszaka ijesztő sötétjének legyőzéséhez.

Készleten

Cikkszám: KMT-MESE-19 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Mi Családunk könyvsorozatot azzal a céllal álmodta meg az írónő, hogy a mesék mellett gyakorlati útmutatót is adjon a szülők kezébe. Sokszor tapasztalta, hogy a mai szülők, úgy érzik, más nevelési módszerekre is szükségük lenne, mint amelyekkel saját gyermekkorukban találkoztak. Mégis a családi és oktatási rendszerben megtapasztalt mintákon túl, nincs kézzelfogható eszköz a kezükben.

Számtalan szakkönyv foglalkozik ugyan a gyermekneveléssel, mégis ritkán kínálnak valódi, kézzelfogható megoldásokat, továbbá ezek a könyvek hosszúak és a javasolt módszerek nem válnak egy csapásra készségszintű tudássá. Ez a mesekönyv sorozat reményei szerint nem csak a gyermekek kedvenc esti meséjévé válik majd, hanem a szülőknek is irányt mutat, hogy hogyan tudnak együttműködő, divatos szóval élve, asszertív kommunikációval vagy épp játszva segíteni gyermekeiknek eligazodni a világban.

Óvodás korosztálynak ajánljuk!

További információk

Tömeg 260 g
Méretek 15,3 × 21,5 × 1 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.