Barbara Pinke: The Fish who wanted to Dance with the stars

A beautifully illustrated picture book that encourages children to be brave and follow their dreams.

5490 Ft

Készleten

Barbara Pinke: The Fish who wanted to Dance with the stars

SKU KMT-ANGO-10 Kategóriák , Címke

Leírás

A The Fish Who Wanted to Dance With the Stars egy gyönyörűen illusztrált angol nyelven íródott képeskönyvet 3-7 éves korú gyermekek számára ajánljuk elősorban. Ez a szívmelengető történet arra ösztönzi a fiatal olvasókat, hogy legyenek bátrak, és kövessék álmaikat, bármilyen szokatlannak is tűnjenek azok.

A történet Pesho, a kis hal körül forog, akinek nagy álma, hogy táncoljon a csillagokkal az éjszakai égbolton. Azonban körülötte mindenki kételkedik abban, hogy egy ilyen rendkívüli álom valóra válhat egy olyan hal számára, mint ő. Kezdetben Pesho aggódik és bizonytalan az álma megvalósításában, de barátja, Seaya és édesanyja bátorításával és bölcsességével Pesho megérti, hogy bármi lehetséges, ha hisz magában, és nem adja fel az álmait. Ez a megható mese megtanítja a gyerekeknek a rugalmasság, az önbizalom és az elszántság értékét és erejét.

Miközben a fiatal olvasók követik Pesho útját, hogy elérje a csillagokat, nemcsak a gyönyörű illusztrációk fogják magával ragadni őket, hanem saját álmaik és törekvéseik megvalósítására is ösztönözni fogják őket. The Fish Who Wanted to Dance With the Stars egy elragadó és erőt adó történet, amely arra bátorítja a gyerekeket, hogy higgyenek magukban bármilyen valószínűtlennek is tűnjenek az álmaik. Az angol nyelvet tanuló gyerkőcök számára ajánljuk


Pesho dreams of dancing with the stars in the beautiful night sky. But no one believes that the stars will dance with a fish like Pesho. At first, the little fish feels worried and uncertain. But when Pesho’s mom reminds him that anything is possible, he realizes he shouldn’t give up on his dream.

Will Pesho get to dance with the stars after all? Grab your copy and find out!

Book Awards/Accomplishment:

  • Indies Today Runners-Up 2nd Place (2022)
  • Royal Dragonfly Book Awards Honorable Mention (2022)
  • R.A.G Medallion (2022)
  • Readers’ Favorite 5-star (2022)
  • Page Turner Book Award Finalist (2022)

További információk

Tömeg 109 g
Méretek 21,6 × 21,6 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.