Barbara Pinke: The Fish and the Underwater Bird

A beautifully illustrated picture book that encourages children to find their answers and be patient.

5490 Ft

Készleten

Barbara Pinke: The Fish and the Underwater Bird

SKU KMT-ANGO-1 Kategóriák , Címke

Leírás

A The Fish and the Underwater Bird egy gyönyörűen illusztrált, angol nyelvű képeskönyv 3-7 éves korú gyermekek számára. Ez a varázslatos történet arra ösztönzi a fiatal olvasókat, hogy induljanak el saját felfedező útjukra, türelmesek legyenek, és keressék a választ a rejtélyekre. A történetben Seayával, egy kis hallal találkozunk, aki mérhetetlenül büszke a víz alatti világból származó kavicsok, kagylók és korallok gyűjteményére. Egy nap azonban egy váratlan, titokzatos kincset talál, ami kíváncsivá teszi. A válaszok keresése közben Seaya nem habozik összefogni az óceán többi halával, így a rejtély megfejtése közösségi erőfeszítéssé válik. Ahogy a történet kibontakozik, Seaya elszántsága és türelme nyilvánvalóvá válik. Csapatmunkával, kíváncsisággal és kitartással végül megfejti a titokzatos kincs titkát.

A The Fish and the Underwater Bird nem csak csodás illusztrációival ejti rabul a fiatal olvasókat, hanem értékes tanulságokat is közvetít a türelem jutalmáról, a csapatmunka erejéről és az ismeretlenre adott válaszok megtalálásának öröméről. Ez a bájos képeskönyv arra ösztönzi a gyerekeket, hogy kíváncsi felfedezők legyenek, és hogy bátran és elszántan közelítsenek az élet rejtélyeihez. Az angolul tanuló gyerekek számára kiváló nyelvi gyakorlás is egyben.


Seaya is a proud collector of pebbles, shells, and corals, but she isn’t expecting this mystery treasure. Calling on the other fish in the ocean, Seaya searches for answers.

What ticking, tocking treasure has Seaya really discovered?

További információk

Tömeg 118 g
Méretek 21,6 × 21,6 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.