Barbara Pinke: Magilicious Journeys 3 – Dino World

What would happen if you discovered a magic book that could take you on an incredible adventure?

7390 Ft

Készleten

Barbara Pinke: Magilicious Journeys 3 – Dino World

SKU KMT-ANGO-6 Kategóriák , Címke

Leírás

Készülj fel egy újabb varázslatos kalandra a Magilicious Journeys 3 – Adventure in Dino World-del. Ebben a fiatal olvasóknak szóló, magával ragadó könyvben Simon és Olivia újabb kalandokba keveredik. A család épp Chicagóban kirándul, amikor egy baleset folytán, a testvérpár és egy helyi lány, Hazel, a dinók földjén találják magukat. Ami ezután következik, az egy izgalmas utazás egy fontos küldetéssel: egy dinoszauruszbébi bajba kerül és a fiatalokon múlik, hogy megtalálja-e a dinócsaládját. Miközben átkelnek ezen a veszélyes és ősi világon, a fiatal kalandoroknak le kell győzniük félelmeiket, és együtt kell dolgozniuk a dinoszaurusz megmentésén. A tét nagy, és az óra ketyeg, miközben versenyt futnak az idővel, hogy Sini, a dinoszauruszbébi még időben visszataláljon a családjához.

A Magilicious Journeys 3 – Adventure in Dino World a fiatal olvasókat az őskori kalandok közé repíti, a varázslatot a történelemmel vegyíti, és a bátorság és a csapatmunka értékeit hangsúlyozza. Izgalmas történetével ez a könyv kiváló választás azoknak a fiatal olvasóknak, akik izgalmas és tanulságos olvasmányélményre vágynak. A könyv remek lehetőséget kínál az angol nyelvi szókincs fejlesztésére és gyakorlására.


Soon after finding an extraordinary book in their new home, Simon and Olivia set off to uncover a new country and its culture… and maybe a treat or two.

In another exciting adventure, the children and their family are enjoying a trip to Chicago when an accident happens – the children find themselves, and a local child, Hazel, in prehistoric times and involved in an important mission. The children need to save a baby dinosaur! But will they be able to overcome fears and save the baby before their magical trip ends?

Join Simon and Olivia on this magilicious journey to find out!

További információk

Tömeg 220 g
Méretek 15,3 × 22,9 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.