Barbara Pinke: Magilicious Journeys 1 – Butrint National Park

What would happen if you discovered a magic book that could take you on an incredible adventure?

6390 Ft

Készleten

Barbara Pinke: Magilicious Journeys 1 – Butrint National Park

SKU KMT-ANGO-4 Kategóriák , Címke

Leírás

A Magilicious Journey 1 – Adventure in Butrint National Park egy izgalmas és kalandos történet, amely tökéletes a 6 és 14 év közötti gyermekek számára.

Ebben a történetben Simon és Olivia felfedeznek egy varázslatos könyvet, amely hihetetlen kalandokba repíti őket. Miközben útnak indulnak, hogy felfedezzenek egy új országot és annak kultúráját, a fiatal olvasók egy rejtélyekkel és izgalmakkal teli világba csöppennek. A testvérek Albánia egy részét fedezik fel és útközben az olvasók nemcsak a finom byrek kóstolásának és izgalmas helyszínek meglátogatásának leírását élvezhetik, hanem egy fontos küldetésben is elmerülnek, amelynek célja, hogy megakadályozzák a kalózokat az ősi Dea-szobor ellopásában.

A könyv ötvözi a különböző kultúrákról szóló történeteket a kalózkalandok izgalmával, így a fiatal olvasók számára lebilincselő olvasmányélményt nyújt és segíti az angol szókincs gyarapodását és a nyelv gyakorlását.


Soon after finding an extraordinary book in their new home, Simon and Olivia set off to uncover a new country and its culture… and maybe a treat or two.

With the help of their new friend Elia, the siblings explore Albania. Between sampling byrek pastries and visiting historical sites, they find themselves involved in an important mission. The three children must act quickly to stop a crew of pirates from stealing the ancient Dea statue! But will they be able to work together and defeat the pirates before their trip ends?

Join Simon and Olivia on this magilicious journey to find out!

További információk

Tömeg 145 g
Méretek 15,3 × 22,9 × 2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.