Barbara Pinke: Dino ABC

Discover the dinosaur world from A to Z through fun facts.

6390 Ft

Készleten

Barbara Pinke: Dino ABC

SKU KMT-ANGO-9 Kategóriák , Címke

Leírás

Pinke Barbara Dino ABC-je egy gyönyörűen illusztrált ábécéskönyv, amely izgalmas utazásra viszi a fiatal olvasókat az őskor világába. Az ábécé minden egyes betűjéhez tartozik egy dinoszaurusz, egy hozzá tartozó illusztráció és az életkornak megfelelő szórakoztató történet.

A könyv nemcsak a gyermekek szókincsét bővíti, hanem vizuális segítséget is nyújt, hogy könnyebben megértsék az egyes szavak fogalmát és jelentését. A könyv ragyogó illusztrációi életre keltik a dinoszauruszok varázslatos világát, a félelmetes Tyrannosaurus Rextől a szelíd Brachiosaurusig sokféle ősi teremtményt bemutatva.

A Dino ABC több mint egy egyszerű ábécéskönyv; a tanulás és a szórakozás tökéletes kombinációja, így minden gyermek olvasmánylistájának kiváló kiegészítője. Ideális ajándék a szülőknek, nagyszülőknek és pedagógusoknak is, akik szórakoztató és tanulságos módon szeretnék segíteni a gyerekek nyelvi készségének fejlődését.


A beautifully illustrated alphabet book from the creator of Waves & Tales and FunFact ABCs. Discover the prehistoric world with Dino ABC, an enchanting and educational children’s book that introduces young readers to the alphabet with vibrant illustrations and fascinating fun facts.

Each letter is accompanied by a word, a corresponding illustration, and age-appropriate fun facts, helping to expand their vocabulary, and providing a visual aid to grasp the concept and meaning of each word. With the glowing illustrations by Barbara Owczarek, children will be captivated by the delightful world of dinosaurs. From the fearsome Tyrannosaurus Rex to the gentle Brachiosaurus, this delightful children’s picture book brings the magic of dinosaurs to life.

Dino ABC is the perfect addition to any child’s reading list, combining learning and entertainment in one captivating package. It is an ideal gift for parents, grandparents, and educators looking to engage young readers in a fun and educational way.

Grab your copy today and embark on a captivating journey while fostering early literacy skills.

Reading age: 3 – 7 years

További információk

Tömeg 160 g
Méretek 21,6 × 21,6 × 4 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.